Selskap

Kjøkkenet i Veita

Gjelvangveita
Kjøkkenet i Veita er vårt nyeste konsept! Her inviterer vi til chef’s table, hvor gjestene kan se hvordan kokkene jobber, og være direkte involvert i matlagingen. Kjøkkenet i Veita kan bookes for ulike private arrangementer som champagnelunsj, bursdag, vennefest med matkurs, vinsmaking, firmafester og andre anledninger. Rundt den industrielle kjøkkenøya er det plass til inntil 15 personer, mens selve lokalet har plass til 30 personer. Kjøkkenet i Veita åpnet i april 2021.

Personlig kokk

Du kan også leie din helt personlige kokk som kan lage mat du kan servere hjemme hos deg selv eller på jobben dersom det er kjøkkenfasiliteter der. Kokken kommer med alt av utstyr og tar med seg oppvasken når han drar. Vi tilbereder alt fra 3- til 7-retters meny, og du kan også leie serveringshjelp om du trenger. Ta kontakt for å sjekke kapasiteten og avtale meny og pris. Hjemmekokk kan du bestille for minimum 10 personer.

Selskapslokaler

I andre etasje på To Rom og Kjøkken har vi tre ulike rom som egner seg for større eller mindre selskap. I “Chambre Separée” kan vi dekke til 10-14 personer og lukke døren slik at det blir et privat rom. På “Kjøkken” er det enten et langbord for inntil 26 eller to mindre selskap på 10-12 personer. Dette rommet er åpent mot kjøkkenet, slik at man ser kokkene jobbe. I “Vinrommet” kan vi dekke til ca 40, eller to mindre selskap på ca. 20 på to langbord. Her kan man også lukke døren. Dersom alle dører åpnes, kan vi dekke til et stort selskap på ca. 90 personer.

Chambre Separée

Kjøkken andre etasje

Chambre Separée og Kjøkken

Vinrommet andre etasje, 2 langbord

Vinrommet andre etasje, 4 bord

Baren første etasje

Øvrige selskapslokaler

Vi har god tilgang til lokaler utenfor vårt eget hus, der vi kan tilby catering og arrangement av større eller mindre selskap, som bryllup, konfirmasjoner, bursdager og andre store anledninger, eller bare en fest for venner eller kolleger.

E.C. Dahls Pub og Kjøkken

Standveien 71

1. etasje er det en restaurant, pub og en stor uteservering i bakgården som egner seg til en uformell mingling eller BBQ. I tillegg har vi nå det nye “Fyrhuset”, som er ypperlig til uformelle samlinger, og gjerne i kombinasjon med en konsert. I 2. etasje er det store og flotte selskapslokaler som er godt utstyrt med prosjektorer, lerreter og lydanlegg som tilfredsstiller de fleste behov ved presentasjoner og foredrag. Lokalene egner seg for fra 12 til 160 gjester totalt, og kan deles inn i fire større og mindre rom ved behov.

Ta kontakt

Tapperiet paa Dahls

Kongsgårdsgata 1b

«Tapperiet paa Dahls» er et røft industrilokale som ligger i tilknytning til bryggeriet, som vi har rett til å leie ved behov. Dette er et stort lokale som egner seg for de store arrangementene, og kan huse fra 200 til 2000 gjester. Lokalet kan dekoreres og leveres med ulike uttrykk ifht scene, lys, dekor etc. for å tilpasses både de stilfulle og litt mer røffe selskapene.

Ta kontakt

Erkebispegården

Kongsgårdsgata 1b

I mer enn 800 år har Erkebispegården vært arena for viktige beslutninger og storslagne fester. I disse ærverdige lokaler kan du leie en av salene eller rommene. Leie avtales direkte med Nidarosdomens Restaureringsarbeider, og vi leverer både oppdekking, mat, drikke, servering og opprydding. Ta kontakt med oss, så tar vi gjerne et møte for å få avtalt meny og opplegg for ditt selskap.

Ta kontakt

 

Huitfeldt Stuer

2.etasje i Kjøpmannsgata 14

Huitfeldt Stuer er egnet for selskap på ca. 30–80 personer. Dette er et staselig lokale for finere selskap, jubileer, disputaser eller forretningsmiddager. Når man leier Huitfeldt Stuer har man hele lokalet for seg selv. Eier og utleier er Koteng Eiendom, men alt organiseres gjennom To Rom og Kjøkken.

Ta kontakt

Kontakt oss

Bruk skjemaet under for å sende en forespørsel om bruk av en av våre selskapslokaler

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle