Opplevelser

Matkurs

Velg mellom ulike matkurs for mindre grupper, hvor gjestene lager mat sammen med kokken, og nyter et bedre måltid etterpå, eller vår “show & tell” for større grupper.

Du kan også kjøpe gavekort på matkurs, og vi har 4 ulike valg:
Matkurs, matkurs og vinpakke til middagen, matkurs med en ekstra gjest til middag, og med vinpakke til begge.

 

Matkurs

3-timers matkurs for inntil 12 personer. Her er man sammen med en av våre kokker og lager mat med fokus på ulike tema. Etter kurset nyter man en 3-retters meny og valgfri drikke. Man kan også invitere gjester til måltidet etterpå, og da betaler man for 3-retters meny for gjesten (pris under fanen “Meny”). Drikke, både under kurset og til menyen kjøpes individuelt, men drikkepakke til menyen kan inkluderes ved kjøp av gavekort.
Vi tilbyr private matkurs for grupper på 10–12 personer. Matkurs inkl. 3-retters meny: 1700,- pr. pers.

Show & tell

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag. Pris er 495,- pr. pers. + evn noe å drikke underveis.
Etter “show and tell”-kurset nyter man en felles meny, og man kan velge vår 3-retters, 5-retters eller 7-retters meny. Vi anbefaler også en satt vinpakke tilpasset de ulike menyene. Priser og innhold i menyene finner du ved å se på “Meny”. 

Mat og drikke i kombinasjon

Delta på vinkurs, spesialarrangement, vinsmaking før middag eller en ølsafari. Dersom ønsket arrangement er utsolgt, ta kontakt på epost for å stå på venteliste.

Vinkurs

Vinkelneren tar deg gjennom historie, jordsmonn, drue og klima. 2 timers smaking og prat om vin, etterfulgt av en 3-retters meny med tilpasset vin.

Vinsmaking

For grupper på 10 eller flere kan vi ha en 45-minutters vinsmaking før middag. Smak på 3 viner hvor dere kan velge mellom generell smaking, Italia, Frankrike eller bobler. Kr 395,- pr pers.

Spesialarrangement

Møt en av vinmakerne eller leverandørene vi samarbeider med eller bli med på spesialmiddager vi arrangerer! Vi lover gode smaker både i glasset og på tallerkenen!

Ølsafari

Busstur innom 3 bryggerier for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted). Bli med til Hammerhead Bryggeri, Austmann Bryggeri og E.C. Dahls Bryggeri.

Vinkurs

Spesialarrangement
Dersom det er utsolgt, ta kontakt for å stå på venteliste.

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle