Meny

Smaksmeny

I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er mulig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår vinmeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere menyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Bord på maks 6 gjester kan også velge retter fra á la carte-menyen vår.

3-retter

645,- (rett 1,5,7)

Tilpasset vinmeny

495,-

5-retter

845,- (rett 1,2,5,6,7)

Tilpasset vinmeny

650,-

7-retter

1045,- (seneste bestilling kl 2030)

Tilpasset vinmeny

950,- 

Grillet reinsdyrtartar

Harissamajones, dillsyltet agurk, sprø potet med wasabi (egg, sennep, sulfitt)

Stekt kamskjell fra Frøya

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)

Grillet purreløkstokk

sprø løk og smørsaus med Kalix løyrom (melk, fisk, sulfitt)

Spareribs

XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, hvete)

Lammefilet fra Oppdal

stuet kål, gulrot med korianderfrø, portvin- og eplesjy med brunet smør (melk, sulfitt, sennep, hvete)

Toast

Rød Ku fra Thorbjørnsrud, Béchamel, Tronfjellskinke (hvete, egg, melk, sennep)

Tonkabønneis

salt karamellsaus, byggrynskjeks, Madeleines (melk, hvete, bygg, egg, sulfitt)

A la carte meny

Smått og godt

Castelvetrano oliven

75,-

Forretter

Grillet reinsdyrtartar

Harissamajones, dill, syltet agurk, sprø potet med wasabi (egg, sennep, sulfitt)
215,-

Stekt kamskjell

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-

Grillet purreløkstokk

sprø løk og smørsaus med Kalix løyrom (melk, fisk, sulfitt)
220,-

Sjøkrepspasta

fersk pasta, sjøkreps fra Hitra, kremet skalldyrsaus, gressløkolje, kjørvel (hvete, egg, melk, skalldyr, sulfitt)
325,-

Spareribs

XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, hvete)
215,-

Hovedretter

Dagens fisk med dagens tilbehør

(fisk, melk, sulfitt)
395,-

Lammefilet fra Oppdal

stuet kål, gulrot med korianderfrø, portvin- og eplesjy med brunet smør (melk, sulfitt, sennep, hvete)
425,-

Entrecôte modnet i minimum 21 dager, med dagens tilbehør

Spesialsortert og velhengt entrecôte av utvalgte kjøttferaser, 200 gram (melk, sulfitt)
545,-

Ost og søtt

Utvalg av lokale oster

fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete, egg, sulfitt)
175,-

Tonkabønneis

salt karamellsaus, byggrynskjeks, Madeleines (melk, hvete, bygg, egg, sulfitt)
165,-

Nýr sorbet

lune kirsebær, brente mandler (mandel, melk, sulfitt)
165,-

Jentene på Tunet

Tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu. Hør med din servitør om allergener
79,-

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle