Meny

Smaksmeny

I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er mulig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår vinmeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere menyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Bord på maks 6 gjester kan også velge retter fra á la carte-menyen vår.

3-retter

645,- (rett 1,5,7)

Tilpasset vinmeny

495,-

5-retter

845,- (rett 1,2,5,6,7)

Tilpasset vinmeny

650,-

7-retter

1045,- (seneste bestilling kl 2030)

Tilpasset vinmeny

950,- 

Kveiteceviche

snackagurk fra Frosta, kimchimajones, pepperrot, risperler (fisk, egg, sennep, hvete, sesam, soya)

Stekt kamskjell fra Frøya

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri)

Annapotet

smørsaus, sjalottløk, gressløk, solsikkekjerner, Rossini Caviar WSP(melk, fisk)

Piggvarribs

søl- og arugaglace, sprøtt kyllingskinn, ville vekster, yuzumajones (fisk, bløtdyr, egg, sennep, selleri)

Lam fra Trøndelag

fermentert rosenkål, sopp fra Trøndelag, tyttebærgelé, lammesjy med rosmarin (melk)

Myrull fra Grindal Ysteri

lokal honning, hasselnøtter
(nøtter, melk)

Norske plommer

Madeleines, amarettois (melk, hvete, egg)

A la carte meny

Smått og godt

Castelvetrano oliven

75,-

En smak av Gastro Unika Caviar Gold (5 gr)

130,-

Brioche med honningsmør fra Fornes Gård

(egg, hvete, melk)
75,-

Forretter

Kveiteceviche

snackagurk fra Frosta, kimchimajones, pepperrot, risperler (fisk, egg, sennep, hvete, sesam, soya)
195,-

Stekt kamskjell

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri)
245,-

Annapotet

smørsaus, sjalottløk, gressløk, solsikkekjerner, Rossini Caviar WSP (melk, fisk)
215,-

Piggvarribs

søl- og avrugaglace, sprøtt kyllingskinn, ville vekster, yuzumajones (fisk, bløtdyr, egg, sennep, selleri)
225,-

Hovedretter

Dagens fisk med dagens tilbehør

(fisk, melk)
395,-

Lam fra Trøndelag

fermentert rosenkål, sopp fra Trøndelag, tyttebærgelé, lammesjy med rosmarin (melk)
425,-

Entrecôte fra Trøndelag med dagens tilbehør

200 gram per person. Minimum 2 personer (melk)
495,- pr pers

Ost og søtt

Utvalg av lokale oster

fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete)
175,-

Norske plommer

Madeleines, amarettois (egg, melk, hvete)
165,-

Norsk rabarbra

hvit sjokolade pannacotta, kakesmuler (egg, melk)
165,-

Jentene på Tunet

Tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu. Hør med din servitør om allergener
79,-

Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle