Meny

Smaksmeny

I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er tilgjengelig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.

I og med at vi jobber med sesongens råvarer, vil menyen endres etter råvaretilgang. Retter i menyen byttes ved behov, og oppdateres her.

Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.

Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.

3-retter

675,- Rett 1,6,7

Tilpasset drikkemeny

520,-

5-retter

885,- Rett 1,2,3,6,7

Tilpasset drikkemeny

685,-

7-retter

1095,- (seneste bestilling kl 2030)

Tilpasset drikkemeny

995,-

Spicy agurk fra Frosta

sprø potetlompe, yoghurtdressing med dill, urtesalat med koriander
(hvete, melk, egg, sennep, sulfitt, selleri, sesam, soya)

Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)

Steinbit

nepe fra Grindal, sprøtt kyllingskinn, kyllingsjy, koljeskum
(fisk, melk, sufitt)

Spareribs

XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones, thaibasilikum
(skalldyr, bløtdyr, sulfitt, melk, egg, sennep, soya)

Raviolo

syltet kantarell, gravet eggeplomme, soppbuljong med timianolje
(hvete, egg, melk, soya, sulfitt, fisk)

Ytrefilet av okse

oksekjake, sesongens grønnsaker, potetpuré, Bordelaisesaus
(melk, sulfitt, sennep, soya, selleri)

Terte

norske bær, praline, ferskost, eple- og sitronverbena-sorbet
(hvete, melk, egg)

Á la carte meny

SNACKS

Castelvetrano oliven

75,-

Kanadiske østers

fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk

Kalix løyrom 25 gr

sprø potetlompe, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk)
295,-

Friterte kyllingvinger

japansk majones, butter-chili sauce
(melk, egg, sennep, sulfitt, sesam)

145,-

Forretter

Kamskjell

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
260,-

Steinbit

nepe fra Grindal, sprøtt kylllingskinn, kyllingsjy, koljeskum
(fisk, melk, sulfitt)

255,-

Raviolo

syltet kantarell, gravet eggeplomme, soppbuljong med timianolje
(hvete, egg, melk, soya, sulfitt, fisk)

225,-

Spareribs

XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones, thaibasilikum
(skalldyr, bløtdyr, sulfitt, melk, egg, sennep, soya)
245,-

Hovedretter

Dagens fisk med dagens tilbehør

(hør med din servitør om allergener)
475,-

Ytrefilet av okse

oksekjake, sesongens grønnsaker, potetpuré, Bordelaisesaus
(melk, sulfitt, sennep, soya, selleri)
475,-

Entrecôte av storfe

med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener
)
545,-

Ost og søtt

Utvalg av lokale oster

fruktkompott, smørstekt brød
(melk, hvete, egg, sulfitt)
195,-

Terte

norske bær, praline, ferskost, eple- og sitronverbena-sorbet
(hvete, melk, egg)

185,-

Crème brûlée

(melk, egg)
175,-

Jentene på Tunet

tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu
(hør med din servitør om allergener)
99,-

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle