Meny

Smaksmeny

I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag (så langt dette er tilgjengelig). Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår vinmeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.

Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.

Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.

3-retter

645,- (rett 1,6,7)

Tilpasset vinmeny

495,-

5-retter

845,- (rett 1,2,5,6,7)

Tilpasset vinmeny

650,-

7-retter

1045,- (seneste bestilling kl 2030)

Tilpasset vinmeny

950,- 

Skagenrøre

smørstekt toast, dillchips, pepperrot, reddik (hvete, melk, skalldyr, sennep, egg, sulfitt)

Kamskjell fra Frøya

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)

Piggvar

blåskjellsaus med miso, gressløkolje, falsk kaviar (fisk, melk, bløtdyr, soya, sulfitt)

Spareribs

XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)

“Cacio e Pepe”

gnocchi, hvit asparges, Pepperknoll fra Thorbjørnrud Ysteri, ville vekster (egg, hvete, melk, selleri, sulfitt)

Ibérico Abanico

asparges, neper, potetkrem, kyllingsjy med gremulata (melk, sulfitt)

Melkeis

rabarbra, kjekssmuler (melk)

Á la carte meny

SNACKS

Castelvetrano oliven

75,-

Kanadiske østers

fermentert kokos- og chilisaus (bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk

Spicy snackagurk

ranch dressing (melk, egg, sennep, sesam, sulfitt)
125,-

Ferskskåret skinke

95,-

Friterte perlehønevinger

pepperrotrømme, revet pepperrot, gressløk (melk)
135,-

Friterte perlehønevinger

japansk majones, butter-chili sauce (melk, egg, sennep, sulfitt)
135,-

Forretter

Skagenrøre

smørstekt toast, dillchips, pepperrot, reddik (hvete, melk, skalldyr, sennep, egg, sulfitt)
225,-

Kamskjell

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-

Piggvar

blåskjellsaus med miso, gressløkolje, falsk kaviar (fisk, melk, bløtdyr, soya, sulfitt)
245,-

Sjøkrepspasta

fersk pasta, sjøkreps fra Hitra, kremet skalldyrsaus, gressløkolje (hvete, egg, melk, skalldyr, sulfitt)
325,-

Spareribs

XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
215,-

“Cacio e Pepe”

gnocchi, hvit asparges, Pepperknoll fra Thorbjørnrud Ysteri, ville vekster (egg, hvete, melk, selleri, sulfitt)
220,-

Hovedretter

Dagens fisk med dagens tilbehør

(hør med din servitør om allergener)
395,-

Ibérico Abanico

asparges, neper, potetkrem, kyllingsjy med gremulata (melk, sulfitt)
445,-

Entrecôte modnet i minimum 21 dager, med dagens tilbehør

spesialsortert og velhengt entrecôte av utvalgte kjøttferaser, 200 gram (hør med din servitør om allergener)
545,-

Ost og søtt

Utvalg av lokale oster

fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete, egg, sulfitt)
175,-

Melkeis

rabarbra, kjekssmuler (melk)
175,-

Kremost med lime og sitronverbena

jordbæris, marinerte jordbær, karamellisert hvit sjokolade (melk)
175,-

Jentene på Tunet

tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu. (hør med din servitør om allergener)
99,-

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle