Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag (så langt dette er tilgjengelig). Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår vinmeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.
3-retter
645,- (rett 1,5,7)
Tilpasset vinmeny
495,-
5-retter
845,- (rett 1,2,5,6,7)
Tilpasset vinmeny
650,-
7-retter
1045,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset vinmeny
950,-
Tostada med kveiteceviche
grønn chilimajones, reddik, urtesalat (egg, sennep, fisk)
Stekt kamskjell fra Frøya
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
Grillet breiflabb
blåskjellsaus med miso, gressløkolje, falsk kaviar (fisk, melk, bløtdyr, soya)
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
Marmorert ytrefilet av storfe
neper, sopp, grønnkål fra Frosta, potetpuré, margsaus med morkel og grønn pepper (melk, sulfitt, selleri)
Toast
Rød Ku fra Thorbjørnsrud, Béchamel, Tronfjellskinke (hvete, egg, melk, sennep)
Tonkabønneis
salt karamellsaus, byggrynskjeks, Madeleines (melk, hvete, bygg, egg, sulfitt)
A la carte meny
Smått og godt
Castelvetrano oliven
75,-
Forretter
Tostada med kveiteceviche
grønn chilimajones, reddik, urtesalat (egg, sennep, fisk)
215,-
Stekt kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-
Grillet breiflabb
blåskjellsaus med miso, gressløkolje, falsk kaviar (fisk, melk, bløtdyr, soya)
245,-
Sjøkrepspasta
fersk pasta, sjøkreps fra Hitra, kremet skalldyrsaus, gressløkolje (hvete, egg, melk, skalldyr, sulfitt)
325,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
215,-
Hovedretter
Dagens fisk med dagens tilbehør
(fisk, melk, sulfitt)
395,-
Marmorert ytrefilet av storfe
neper, sopp, grønnkål fra Frosta, potetpuré, margsaus med morkel og grønn pepper (melk, sulfitt, selleri)
425,-
Entrecôte modnet i minimum 21 dager, med dagens tilbehør
spesialsortert og velhengt entrecôte av utvalgte kjøttferaser, 200 gram (melk, sulfitt)
545,-
Ost og søtt
Utvalg av lokale oster
fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete, egg, sulfitt)
175,-
Tonkabønneis
salt karamellsaus, byggrynskjeks, Madeleines (melk, hvete, bygg, egg, sulfitt)
165,-
Nýr sorbet
lune kirsebær, brente mandler (mandel, melk, sulfitt)
165,-
Jentene på Tunet
tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu. Hør med din servitør om allergener
99,-