Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag (så langt dette er tilgjengelig). Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår vinmeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
3-retter
645,- (rett 1,6,7)
Tilpasset vinmeny
495,-
5-retter
845,- (rett 1,2,5,6,7)
Tilpasset vinmeny
650,-
7-retter
1045,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset vinmeny
950,-
Skagenrøre
smørstekt toast, dillchips, pepperrot, reddik (hvete, melk, skalldyr, sennep, egg, sulfitt)
Kamskjell fra Frøya
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
Piggvar
blåskjellsaus med miso, gressløkolje, falsk kaviar (fisk, melk, bløtdyr, soya, sulfitt)
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
“Cacio e Pepe”
gnocchi, hvit asparges, Pepperknoll fra Thorbjørnrud Ysteri, ville vekster (egg, hvete, melk, selleri, sulfitt)
Ibérico Abanico
asparges, neper, potetkrem, kyllingsjy med gremulata (melk, sulfitt)
Melkeis
rabarbra, kjekssmuler (melk)
Á la carte meny
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Kanadiske østers
fermentert kokos- og chilisaus (bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk
Spicy snackagurk
ranch dressing (melk, egg, sennep, sesam, sulfitt)
125,-
Ferskskåret skinke
95,-
Friterte perlehønevinger
pepperrotrømme, revet pepperrot, gressløk (melk)
135,-
Friterte perlehønevinger
japansk majones, butter-chili sauce (melk, egg, sennep, sulfitt)
135,-
Forretter
Skagenrøre
smørstekt toast, dillchips, pepperrot, reddik (hvete, melk, skalldyr, sennep, egg, sulfitt)
225,-
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-
Piggvar
blåskjellsaus med miso, gressløkolje, falsk kaviar (fisk, melk, bløtdyr, soya, sulfitt)
245,-
Sjøkrepspasta
fersk pasta, sjøkreps fra Hitra, kremet skalldyrsaus, gressløkolje (hvete, egg, melk, skalldyr, sulfitt)
325,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
215,-
“Cacio e Pepe”
gnocchi, hvit asparges, Pepperknoll fra Thorbjørnrud Ysteri, ville vekster (egg, hvete, melk, selleri, sulfitt)
220,-
Hovedretter
Dagens fisk med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
395,-
Ibérico Abanico
asparges, neper, potetkrem, kyllingsjy med gremulata (melk, sulfitt)
445,-
Entrecôte modnet i minimum 21 dager, med dagens tilbehør
spesialsortert og velhengt entrecôte av utvalgte kjøttferaser, 200 gram (hør med din servitør om allergener)
545,-
Ost og søtt
Utvalg av lokale oster
fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete, egg, sulfitt)
175,-
Melkeis
rabarbra, kjekssmuler (melk)
175,-
Kremost med lime og sitronverbena
jordbæris, marinerte jordbær, karamellisert hvit sjokolade (melk)
175,-
Jentene på Tunet
tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu. (hør med din servitør om allergener)
99,-