Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag (så langt dette er tilgjengelig). Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
3-retter
645,- Rett 1,6,7 (nr 8 over 10 personer)
Tilpasset drikkemeny
495,-
5-retter
845,- Rett 1,2,3,6,7 (nr 8 over 10 personer)
Tilpasset drikkemeny
650,-
7-retter
1045,- (seneste bestilling kl 2030)
Dessert er rett nr 8 over 10 personer
Tilpasset drikkemeny
950,-
Oksetartar
ristet peppermajones, syltet snackagurk fra Frosta, sprøtt rug, knutekålurt (melk (smør), egg, sulfitt, sennep, rug)
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
Torsk
syltet grønn chili, shiso, massaman currysaus, limebladolje (fisk, sulfitt, melk (smør), gluten)
Brioche
beinmarg og sopp (melk, hvete, egg, sulfitt)
Lammeribbe
puffet bokhvete, svart hvitløkmajones, tørkede blomster, eple- og portvinsglace (egg, sulfitt, melk (smør), sennep)
Andebryst
ragù på lår, kantareller fra Fosen, kål og rødbeter fra Grindal, andesaus (melk (smør), sulfitt, sennep, soya, selleri)
Pinnebrød (for selskap opp til 10 personer)
kardemommeis, karamellisert eplekompott (hvete, melk, egg, sulfitt)
ELLER:
Melkeis med sitron (for selskap over 10 personer)
fudge, fermentert l sitron, lokal honning med svart te (melk)
Á la carte meny
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Kanadiske østers
fermentert kokos- og chilisaus (bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk
Spicy snackagurk
ranch dressing (melk, egg, sennep, sesam, sulfitt)
125,-
Ferskskåret skinke
(sulfitt)
95,-
Friterte perlehønevinger
pepperrotrømme, revet pepperrot, gressløk (melk)
135,-
Friterte perlehønevinger
japansk majones, butter-chili sauce (melk, egg, sennep, sulfitt)
135,-
Forretter
Oksetartar
ristet peppermajones, syltet snackagurk fra Frosta, sprøtt rug, knutekålurt
(melk (smør), egg, sulfitt, sennep, rug)
225,-
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-
Torsk
syltet grønn chili, shiso, massaman currysaus, limebladolje (fisk, sulfitt, melk (smør), gluten)
235,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
215,-
Hovedretter
Dagens fisk med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
395,-
Andebryst
ragù på lår, kantareller fra Fosen, kål og rødbeter fra Grindal, andesaus
(melk (smør), sulfitt, sennep, soya, selleri)
445,-
Entrecôte modnet i minimum 21 dager, med dagens tilbehør
spesialsortert og velhengt entrecôte av utvalgte kjøttferaser, 200 gram (hør med din servitør om allergener)
545,-
Ost og søtt
Utvalg av lokale oster
fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete, egg, sulfitt)
175,-
Pinnebrød
kardemommeis, karamellisert eplekompott (hvete, melk, egg, sulfitt)
175,-
Melkeis med sitron
fudge, fermentert sitron, lokal honning med svart te (melk)
175,-
Jentene på Tunet
tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu (hør med din servitør om allergener)
99,-