Meny

Smaksmeny

I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er tilgjengelig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.

I og med at vi jobber med sesongens råvarer, vil menyen endres etter råvaretilgang. Retter i menyen byttes ved behov, og oppdateres her.

Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.

Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.

3-retter

645,- Rett 1,6,7 

Tilpasset drikkemeny

495,-

5-retter

845,- Rett 1,2,3,6,7

Tilpasset drikkemeny

650,-

7-retter

1045,- (seneste bestilling kl 2030)

Tilpasset drikkemeny

950,- 

Norske tomater

stracciatella fra Toddum Gård, hylleblomst- og tomatbuljong, basilikumolje
(melk, sulfitt)

Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)

Breiflabb

nepe fra Grindal, stikkelsbær, brennesle, vin jaune saus
(fisk, melk, sufitt)

Sjøkreps

misomajones, hvit soya, surdeigsperler
(skalldyr, melk, egg, sennep, soya, hvete)

Pasta
ville vekster, smørsaus, solsikkekjerner
(egg, hvete, melk)

Ytrefilet av okse

oksehaleterrine, sesongens grønnsaker, potetpuré, Bordelaisesaus
(melk, sulfitt, sennep, selleri)

Terte

norske jordbær, praline, ferskost, eple- og sitronverbena-sorbet
(hvete, melk, egg)

Á la carte meny

SNACKS

Castelvetrano oliven

75,-

Kanadiske østers

fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk

Kalix løyrom 25 gr

sprø potetlompe, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk)
295,-

Friterte perlehønevinger

japansk majones, butter-chili sauce
(melk, egg, sennep, sulfitt)

135,-

Forretter

Norske tomater

stracciatella fra Toddum gård, hylleblomst- og tomatbuljong, basilikumolje
(melk, sulfitt)
235,-

Kamskjell

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-

Breiflabb

nepe fra Grindal, stikkelsbær, brennesle, vin jaune saus
(fisk, melk, sulfitt)

265,-

Pasta

ville vekster, smørsaus, solsikkekjerner
(egg, hvete, melk)
245,-

Hovedretter

Dagens fisk med dagens tilbehør

(hør med din servitør om allergener)
425,-

Ytrefilet av okse

oksehaleterrine, sesongens grønnsaker, potetpuré, Bordelaisesaus
(melk, sulfitt, sennep, selleri)
465,-

Entrecôte av storfe

med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener
)
545,-

Ost og søtt

Utvalg av lokale oster

fruktkompott, smørstekt brød
(melk, hvete, egg, sulfitt)
195,-

Terte

norske jordbær, praline, ferskost, eple- og sitronverbena-sorbet
(hvete, melk, egg)

185,-

Crème brûlée

(melk, egg)
175,-

Jentene på Tunet

tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu
(hør med din servitør om allergener)
99,-

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle