Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er tilgjengelig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
I og med at vi jobber med sesongens råvarer, vil menyen endres etter råvaretilgang. Retter i menyen byttes ved behov, og oppdateres her.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra à la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i à la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
Legger du inn allergier og andre behov ved reservasjonen, vil vi fange opp dette, og tar kontakt dersom det er noe vi lurer på.
3-retter
725,- Rett 1,6,7
Tilpasset drikkemeny
620,-
5-retter
950,- Rett 1,2,3,6,7
Tilpasset drikkemeny
775,-
7-retter
1170,- (siste bestilling kl 2030)
Tilpasset drikkemeny
1085,-
1 – Grillet tartar
ost- og peppermajones, revet Høvding Sverre, bringebær-hot sauce, potetsticks, karse
(melk, egg, sennep)
2 – Rosenkål
solsikkekjerner, jalapeño, røkt koljesaus, grillet kålolje
(melk, fisk, soya)
3 – Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri)
4 – Hummerravioli
skalldyrsaus, gresskar, tomatolje
(hvete, egg, skalldyr, melk)
5 – Japansk melkebrød
pisket Rørosrømme, spekeskinke, marg, sort trøffel
(hvete, egg, melk)
6 – Andebryst
beter fra Grindal, kål, andesaus med kirsebær
(melk, sennep, selleri)
7 – Karamellis
marinerte blåbær, cookie, dulche de leche
(hvete, melk, egg)
À la carte meny
Appetittvekker
Dagens tygg med et glass Champagne
235,-
(hør mer din servitør om allergener)
Dagens tygg med et glass alkoholfri musserende
130,-
(hør med din servitør om allergener)
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Østers
fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr)
55,- pr stk
Kalix løyrom 25 gr
blinis, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk, egg)
295,-
Japansk melkebrød
pisket Rørosrømme, spekeskinke, marg, sort trøffel
(hvete, melk, egg)
195,-
Forretter
Grillet tartar
ost- og peppermajones, revet Høvding Sverre, bringebær-hot sauce, potetsticks, karse
(melk, egg, sennep)
245,-
Rosenkål
solsikkekjerner, jalapeño, røkt koljesaus, grillet kålolje
(melk, fisk, soya)
235,-
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri)
260,-
Hummerravioli
skalldyrsaus, gresskar, tomatolje
(hvete, egg, skalldyr, melk)
295,-
Hovedretter
Dagens fisk
med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
475,-
Andebryst
beter fra Grindal, kål, andesaus med kirsebær
(melk, sennep, selleri)
525,-
Hjort fra Trøndelag
sesongens grønnsaker, kremet grønn peppersaus
(melk, sennep, selleri)
595,-
Ost og søtt
Dagens ost
fruktkompott, hjemmelaget frøknekkebrød
(melk, hvete, egg)
185,-
Karamellis
marinerte blåbær, cookie, dulche de leche
(hvete, melk, egg)
185,-
Crème brûlée
(melk, egg)
185,-
Konfekt
tre forskjellige smaker
(hør med din servitør om allergener)
99,-