Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er mulig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår vinmeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere menyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Bord på maks 6 gjester kan også velge retter fra á la carte-menyen vår.
3-retter
645,- (rett 1,5,7)
Tilpasset vinmeny
495,-
5-retter
845,- (rett 1,2,5,6,7)
Tilpasset vinmeny
650,-
7-retter
1045,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset vinmeny
950,-
Grillet reinsdyrtartar
Harissamajones, dillsyltet agurk, sprø potet med wasabi (egg, sennep, sulfitt)
Stekt kamskjell fra Frøya
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
Grillet purreløkstokk
sprø løk og smørsaus med Kalix løyrom (melk, fisk, sulfitt)
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, hvete)
Lammefilet fra Oppdal
stuet kål, gulrot med korianderfrø, portvin- og eplesjy med brunet smør (melk, sulfitt, sennep, hvete)
Toast
Rød Ku fra Thorbjørnsrud, Béchamel, Tronfjellskinke (hvete, egg, melk, sennep)
Tonkabønneis
salt karamellsaus, byggrynskjeks, Madeleines (melk, hvete, bygg, egg, sulfitt)
A la carte meny
Smått og godt
Castelvetrano oliven
75,-
Forretter
Grillet reinsdyrtartar
Harissamajones, dill, syltet agurk, sprø potet med wasabi (egg, sennep, sulfitt)
215,-
Stekt kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-
Grillet purreløkstokk
sprø løk og smørsaus med Kalix løyrom (melk, fisk, sulfitt)
220,-
Sjøkrepspasta
fersk pasta, sjøkreps fra Hitra, kremet skalldyrsaus, gressløkolje, kjørvel (hvete, egg, melk, skalldyr, sulfitt)
325,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, melk, soya, hvete)
215,-
Hovedretter
Dagens fisk med dagens tilbehør
(fisk, melk, sulfitt)
395,-
Lammefilet fra Oppdal
stuet kål, gulrot med korianderfrø, portvin- og eplesjy med brunet smør (melk, sulfitt, sennep, hvete)
425,-
Entrecôte modnet i minimum 21 dager, med dagens tilbehør
Spesialsortert og velhengt entrecôte av utvalgte kjøttferaser, 200 gram (melk, sulfitt)
545,-
Ost og søtt
Utvalg av lokale oster
fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete, egg, sulfitt)
175,-
Tonkabønneis
salt karamellsaus, byggrynskjeks, Madeleines (melk, hvete, bygg, egg, sulfitt)
165,-
Nýr sorbet
lune kirsebær, brente mandler (mandel, melk, sulfitt)
165,-
Jentene på Tunet
Tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu. Hør med din servitør om allergener
79,-