Meny

Smaksmeny

I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag (så langt dette er tilgjengelig). Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.

Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.

Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.

3-retter

645,- Rett 1,6,7 (nr 8 over 10 personer)

Tilpasset drikkemeny

495,-

5-retter

845,- Rett 1,2,3,6,7 (nr 8 over 10 personer)

Tilpasset drikkemeny

650,-

7-retter

1045,- (seneste bestilling kl 2030)
Dessert er rett nr 8 over 10 personer

Tilpasset drikkemeny

950,- 

Oksetartar

ristet peppermajones, syltet snackagurk fra Frosta, sprøtt rug, knutekålurt (melk (smør), egg, sulfitt, sennep, rug)

Kamskjell

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)

Torsk

syltet grønn chili, shiso, massaman currysaus, limebladolje (fisk, sulfitt, melk (smør), gluten)

Brioche

beinmarg og sopp (melk, hvete, egg, sulfitt)

Lammeribbe

puffet bokhvete, svart hvitløkmajones, tørkede blomster, eple- og portvinsglace (egg, sulfitt, melk (smør), sennep)

Andebryst

ragù på lår, kantareller fra Fosen, kål og rødbeter fra Grindal, andesaus (melk (smør), sulfitt, sennep, soya, selleri)

Pinnebrød (for selskap opp til 10 personer)

kardemommeis, karamellisert eplekompott (hvete, melk, egg, sulfitt)

ELLER:

Melkeis med sitron (for selskap over 10 personer)

fudge, fermentert l sitron, lokal honning med svart te (melk)

Á la carte meny

SNACKS

Castelvetrano oliven

75,-

Kanadiske østers

fermentert kokos- og chilisaus (bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk

Spicy snackagurk

ranch dressing (melk, egg, sennep, sesam, sulfitt)
125,-

Ferskskåret skinke

(sulfitt)
95
,-

Friterte perlehønevinger

pepperrotrømme, revet pepperrot, gressløk (melk)
135,-

Friterte perlehønevinger

japansk majones, butter-chili sauce (melk, egg, sennep, sulfitt)
135,-

Forretter

Oksetartar

ristet peppermajones, syltet snackagurk fra Frosta, sprøtt rug, knutekålurt
(melk (smør), egg, sulfitt, sennep, rug)
225,-

Kamskjell

sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips (bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-

Torsk

syltet grønn chili, shiso, massaman currysaus, limebladolje (fisk, sulfitt, melk (smør), gluten)
235,-

Spareribs

XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones (skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
215,-

Hovedretter

Dagens fisk med dagens tilbehør

(hør med din servitør om allergener)
395,-

Andebryst

ragù på lår, kantareller fra Fosen, kål og rødbeter fra Grindal, andesaus
(melk (smør), sulfitt, sennep, soya, selleri)
445,-

Entrecôte modnet i minimum 21 dager, med dagens tilbehør

spesialsortert og velhengt entrecôte av utvalgte kjøttferaser, 200 gram (hør med din servitør om allergener)
545,-

Ost og søtt

Utvalg av lokale oster

fruktkompott, smørstekt brød (melk, hvete, egg, sulfitt)
175,-

Pinnebrød

kardemommeis, karamellisert eplekompott (hvete, melk, egg, sulfitt)
175,-

Melkeis med sitron

fudge, fermentert sitron, lokal honning med svart te (melk)
175,-

Jentene på Tunet

tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu (hør med din servitør om allergener)
99,-

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle