Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag (så langt dette er tilgjengelig). Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
3-retter
645,- Rett 1,6,7
Tilpasset drikkemeny
495,-
5-retter
845,- Rett 1,2,3,6,7
Tilpasset drikkemeny
650,-
7-retter
1045,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset drikkemeny
950,-
Råmarinert ørret
sprø potetlompe,’Nduja-majones, kimchi sesam, urtesalat
(hvete, fisk, soya, sulfitt, egg, sesam, sennep)
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
Torsk
krutonger, potetskum, syltet stikkelsbær, løpstikkeolje
(fisk, hvete, sulfitt, melk)
Pasta
smørsaus, Kalix løyrom, bergamott, brennesleolje
(egg, fisk, melk, hvete)
Brioche
honning, brunet smør, beinmarg
(hvete, melk, egg)
Entrecôte av kalv
sesongens grønnsaker, kremet grønn peppersaus
(melk, sulfitt, sennep)
Bokhveteis
yuzu-marinerte blåbær, salt karamellsaus, bokhvetecrumble
(melk, egg)
Á la carte meny
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Kanadiske østers
fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk
Kalix løyrom 25 gr
sprø potetlompe, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk)
295,-
Friterte perlehønevinger
japansk majones, butter-chili sauce
(melk, egg, sennep, sulfitt)
135,-
Forretter
Råmarinert ørret
sprø potetlompe, ‘Nduja-majones, kimchi sesam, urtesalat
(hvete, fisk, soya, sulfitt, egg, sesam, sennep)
225,-
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-
Torsk
krutonger, potetskum, syltet stikkelsbær, løpstikkeolje
(fisk, hvete, sulfitt, melk)
235,-
Hummerpasta
hummer fra Trondheimsfjorden, fersk pasta, hummerbisque, gressløkolje
(hvete, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitt)
350,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones
(skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, melk, soya, sulfitt)
215,-
Hovedretter
Dagens fisk med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
425,-
Entrecôte av kalv
sesongens grønnsaker, kremet grønn peppersaus
(melk, sulfitt, sennep)
445,-
Reinsdyr med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
495,-
Ost og søtt
Utvalg av lokale oster
fruktkompott, smørstekt brød
(melk, hvete, egg, sulfitt)
195,-
Bokhveteis
yuzu-marinerte blåbær, salt karamellsaus, bokhvetecrumble
(melk, egg)
175,-
Crème brûlée
(melk, egg)
175,-
Jentene på Tunet
tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu
(hør med din servitør om allergener)
99,-