Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag så langt dette er tilgjengelig. Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
I og med at vi jobber med sesongens råvarer, vil menyen endres etter råvaretilgang. Retter i menyen byttes ved behov, og oppdateres her.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
3-retter
675,- Rett 1,6,7
Tilpasset drikkemeny
520,-
5-retter
885,- Rett 1,2,3,6,7
Tilpasset drikkemeny
685,-
7-retter
1095,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset drikkemeny
995,-
Spicy agurk fra Frosta
sprø potetlompe, yoghurtdressing med dill, urtesalat med koriander
(hvete, melk, egg, sennep, sulfitt, selleri, sesam, soya)
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
Steinbit
nepe fra Grindal, sprøtt kyllingskinn, kyllingsjy, koljeskum
(fisk, melk, sufitt)
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones, thaibasilikum
(skalldyr, bløtdyr, sulfitt, melk, egg, sennep, soya)
Raviolo
syltet kantarell, gravet eggeplomme, soppbuljong med timianolje
(hvete, egg, melk, soya, sulfitt, fisk)
Ytrefilet av okse
oksekjake, sesongens grønnsaker, potetpuré, Bordelaisesaus
(melk, sulfitt, sennep, soya, selleri)
Terte
norske bær, praline, ferskost, eple- og sitronverbena-sorbet
(hvete, melk, egg)
Á la carte meny
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Kanadiske østers
fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk
Kalix løyrom 25 gr
sprø potetlompe, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk)
295,-
Friterte kyllingvinger
japansk majones, butter-chili sauce
(melk, egg, sennep, sulfitt, sesam)
145,-
Forretter
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
260,-
Steinbit
nepe fra Grindal, sprøtt kylllingskinn, kyllingsjy, koljeskum
(fisk, melk, sulfitt)
255,-
Raviolo
syltet kantarell, gravet eggeplomme, soppbuljong med timianolje
(hvete, egg, melk, soya, sulfitt, fisk)
225,-
Spareribs
XO-saus, puffet svinesvor, japansk majones, thaibasilikum
(skalldyr, bløtdyr, sulfitt, melk, egg, sennep, soya)
245,-
Hovedretter
Dagens fisk med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
475,-
Ytrefilet av okse
oksekjake, sesongens grønnsaker, potetpuré, Bordelaisesaus
(melk, sulfitt, sennep, soya, selleri)
475,-
Entrecôte av storfe
med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
545,-
Ost og søtt
Utvalg av lokale oster
fruktkompott, smørstekt brød
(melk, hvete, egg, sulfitt)
195,-
Terte
norske bær, praline, ferskost, eple- og sitronverbena-sorbet
(hvete, melk, egg)
185,-
Crème brûlée
(melk, egg)
175,-
Jentene på Tunet
tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu
(hør med din servitør om allergener)
99,-