Cocktailkurs

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5,Trondheim,Norge

Foto og styling: Tommy Andresen og Line Dammen Forlag: Gyldendal Forlag Roar slapp i sommer cocktailboken Shaken or Stirred, som han har skrevet sammen med sin svigerdatter Malin. Vår kjøkkensjef Eskil Hildonen har i tillegg lagt til noen oppskrifter på snacks som passer til cocktails. Onsdag 4. oktober kan du bli med på et cocktailkurs […]

kr1945,00

Kaviar-og sjømatkveld med André Misund

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5,Trondheim,Norge

Kaviarekspert og sjømatfantast André Misund fra Lerøy Sjømatgruppen kommer på besøk til Kjøkkenet i Veita 5. oktober kl 1800. Kvelden starter med kaviarsmaking av 3 ulike Rossini-kaviarer: Baerli, Black og Oscietra, André forteller om de forskjellige kvalitetene og de ulike bruksområdene. André og våre kjøkkensjefer Eskil og Andreas setter sammen en 6-retters meny med unike […]

kr1695,00

Ølsafari kl 1745

Busstur innom 3 bryggeri for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted). Bussen går fra To Rom og Kjøkken kl 1745. Første bryggeristopp er Hammerhead Bryggeri i Forsøkslia. Her er det omvisning og ølsmaking sammen med en forrett. Neste stopp er Austmann Bryggeri i Sluppenvegen, og her er det omvisning og […]

kr1595,00

Høsttakkefest og helaften med Eli Anne, Eskil og Andreas

Kjøkkenet i Veita Gjelvangveita,Trondheim,Norge

Foto: Even B. Solheim Høsttakkefesten i Trondheim, som arrangeres i høstferien er et frampek mot Bocuse d’Or 2024, og en hyllest og takk til alle de fantastiske råvarene og produsentene vi har i regionen. Eli Anne Sundset er kokk hos oss på To Rom og Kjøkken og gikk i september av med seieren som Årets […]

kr1195,00

Vinkurs Italia

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5,Trondheim,Norge

En reise i verdensberømte vinområder fra nord til sør i Italia. Vår Sommelier Sara Larsson tar deg gjennom en smaking av 8 ulike viner fra flere av Italias aller beste vinområder, og etterpå serverer vi en tre-retters meny med tilpassede italienske viner!

kr1800,00

Cognacmiddag med Château Montifaud

Kjøkkenet i Veita Gjelvangveita,Trondheim,Norge

Château Montifaud er i dag eid og drevet av 6. generasjon i familien Vallet. De lager Cognac kun fra egne vinmarker og gjør alt fra dyrking og destillasjon til lagring og tapping av den ferdige Cognacen. Dette gjør at de har full kontroll på hele prosessen. Huset er kjent for sine utsøkte høykvalitets Cognacer, og […]

kr1095,00

Vinmakerens middag med 4 toscanske vinhus

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5,Trondheim,Norge

Tirsdag 7. november får vi storfint besøk av Federico Harasser, som representerer vinhusene Colle Massari i Motecucco, Grattamacco i Bolgheri, Tenuta San Giorgio i Castelnuovo dell’Abate Montalcino og ikke minst legendariske Poggio di Sotto, også i Castelnuovo dell’Abate Montalcino. Dette er Toscana på sitt beste, og en unik mulighet å se bredden og kvaliteten området […]

kr1945,00

Vinmakerens middag med Château-Figeac

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5,Trondheim,Norge

Madame Idoine Manoncourt, president og medeier av Château-Figeac, og Alexa Boulton, markedssjef av Château-Figeac, skal i november på besøk til tre byer i Norden; Trondheim, Stockholm og København. I den anledning tar de turen innom oss på To Rom og Kjøkken for å tilby en Vinmakerens middag med unike viner i verdensklasse. Roar Hildonen, som […]

Vinkurs Bobler

To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5,Trondheim,Norge

To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til. Refusjon kjøpte av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.

kr1900,00
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle