Vinkurs Italia
To Rom og Kjøkken Carl Johans gate 5,Trondheim,NorgeTo timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til. Refusjon kjøpte av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.
To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til. Refusjon kjøpte av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.
Sammen med Riedel Norge og Traktøren Kjøkkenutstyr arrangerer vi en vinsmaking utenom det vanlige i Kjøkkenet i Veita. En representant fra Riedel Norge vil veilede deg gjennom en verden av gode viner og spennende smaksopplevelser fra den unike glass-serien "Performance". Riedel har over 50 års erfaring med produksjon av druespesifikke glass, og her kan vi […]
Sammen med Riedel Norge og Traktøren Kjøkkenutstyr arrangerer vi en vinsmaking utenom det vanlige i Kjøkkenet i Veita. En representant fra Riedel Norge vil veilede deg gjennom en verden av gode viner og spennende smaksopplevelser fra den unike glass-serien "Performance". Riedel har over 50 års erfaring med produksjon av druespesifikke glass, og her kan vi […]
To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til. Refusjon kjøpte av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.
To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til. Refusjon kjøpte av kjøpte billetter kan gjøres senest 3 dager før arrangementet.
Vingården ledes i dag av 4. generasjon, Sergio Germano, og det er han selv som skal representere huset denne kvelden, når han kommer på besøk på To Rom og Kjøkken. I denne sørøst- og sørvestvendte åssiden i Serralunga d’Alba har Germano-familien dyrket Barbera d'Alba og Nebbiolo til Barolo-vinene siden 1856, sammen med Nascetta, Chardonnay, Riesling […]
Vingården ledes i dag av 4. generasjon, Sergio Germano, og det er han selv som skal representere huset denne kvelden, når han kommer på besøk på To Rom og Kjøkken. I denne sørøst- og sørvestvendte åssiden i Serralunga d’Alba har Germano-familien dyrket Barbera d'Alba og Nebbiolo til Barolo-vinene siden 1856, sammen med Nascetta, Chardonnay, Riesling […]
På nyåret får vi besøk av to fantastiske produsenter fra Barolo og Barbaresco i Piemonte. Det blir en unik mulighet å få oppleve disse to samtidig, og noe av det beste Piemonte kan by på. Anselma Giacomo holder til midt i Serralunga, hvor de driver hotell, restaurant og produserer sine egne viner. De eier vinmarker […]
Busstur innom 3 bryggeri for smaking og omvisning, inkludert 3-retters meny (1 rett på hvert sted). Bussen går fra To Rom og Kjøkken kl 1745. Første bryggeristopp er Hammerhead Bryggeri i Forsøkslia. Her er det omvisning og ølsmaking sammen med en forrett. Neste stopp er Austmann Bryggeri i Sluppenvegen, og her er det omvisning og […]
Vin fra Hellas har for tiden en renessanse i Norge, og det er vel fortjent. Landet byr på et stort mangfold av klimasoner, høydemetre og jordsmonn. Dette, i kombinasjon med svært gamle vinstokker, og en vilje fra både yngre og eldre vinmakere til å gjøre det beste ut av lokale druesorter, har bidratt til at […]