Gavekort

Gavekortet kan benyttes som betalingsmiddel i restauranten og på matkurs. Større kurs eller annet blir lagt ut som egne "arrangement", og man kjøper billetter direkte til valgte arrangement for å være sikret plass. Hvis du fyller inn den heldige mottakerens epost og mobil, blir det sendt digitalt med det samme, men dersom du vil printe ut gavekortet og gi det bort, må du velge din egen epost og mobil.

Gavekortet må medbringes når det skal benyttes, enten i form av en utskrift av "billetten", eller kvitteringen som blir sendt til mobiltelefonen. Vi kan dessverre ikke veksle inn gavekortet i kontanter eller tilgodekort.

Vi har laget neon forslag på gavekort med "pakkeløsninger" som for eksempel "Dagens 3-retters meny med vinpakke for 2 personer". Verdien på disse er prisene som gjelder i den tiden som står på. Pr nå er disse gjeldende til sommeren 2018. Dersom man bruker gavekortet etter denne perioden kan det være at priser på meny eller vin har steget noe, men da kan man bare betale mellomlegget. Om du ikke vil begrense verdien til en bestemt pakke kan du heller velge et av gavekortene med en fast sum, litt lenger ned på oversikten.

Ønsker du et annet beløp enn du kan velge i oversikten, vil benytte et gavekort til å kjøpe en billett,  eller har andre spørsmål, er det bare å ta kontakt booking@2rok.no 

Dersom du ikke har mulighet til å kjøpe gavekortet på nett eller vil unngå gebyr til Hoopla, kan du komme innom oss i kontortiden kl 1000-1600.