VÅRE SELSKAPSLOKALER

I andre etasje på To Rom og Kjøkken har vi 3 ulike rom som egner seg for større eller mindre selskap som ønsker en skjermet plassering. I "Chambre Separée" kan vi dekke til 10-16 personer og lukke døren slik at det blir et privat rom. På "Kjøkken" er det enten ett langbord for inntil 26 eller to mindre selskap på 10-13 personer. Dette rommet er åpent mot kjøkkenet, slik at man ser kokkene jobbe. I "Vinrommet" kan vi dekke til maks 46, eller to mindre selskap på ca 20-22 på to langbord. Her kan man også lukke døren om det er behov for det. Dersom alle dører åpnes kan vi dekke til ett stort selskap på ca 90 personer.

I tilleggg har vi vårt helt nye "Kjøkkenet i Veita", som ligger i Gjelvangveita, rett nedenfor restauranten. Her holder vi de fleste av våre matkurs og vinkurs, og du kan reservere dette lokalet for ditt private selskap på ca 15-30 personer.

Ønsker du å bestille et av våre selskapslokaler, send gjerne epost: booking@2rok.no

2etg_rom5-min (1).jpg   Chambre Separée

2etg_roms_hovedrom2-min (1).jpg

 Kjøkken

2etg_roms_hovedrom5-min (1).jpg

Vinrom

ToRom&Kjøkken_BER6051 – Kopi.jpg

Kjøkkenet i Veita

ANDRE SELSKAPSLOKALER

Vi har god tilgang til lokaler utenfor vårt eget hus, der vi kan tilby catering og arrangement av større eller mindre selskap, som bryllup, konfirmasjoner, bursdager og andre store anledinger, eller bare en fest for venner eller kolleger. 

Erkebispegården, Kongsgårdsgata 1b

I mer enn 800 år har Erkebispegården vært arena for viktige beslutninger og storslagne fester. Ønsker du å leie en av salene eller rommene i disse ærverdige lokalene må dette avtales direkte med Nidarosdomen, og vi leverer både oppdekking, mat, drikke, servering og opprydding. Ta kontakt med oss, så tar vi gjerne et møte for å få avtalt meny og opplegg for ditt selskap.

https://www.nidarosdomen.no/

Huitfeldt Stuer, i 2.etasje i Kjøpmannsgata 14

Disse lokalene har vi enerett på, og tilgang til ved behov. Huitfeldt Stuer er egnet for selskap fra ca. 20 – 80 personer. Dette er et staselig lokale for finere selskap, jubileer, disputaser eller forretningsmiddager. Når man leier Huitfeldt Stuer har man hele lokalet for seg selv. Eier og utleier er Koteng Eiendom, men alt organiseres gjennom To Rom og Kjøkken.

https://www.koteng.no/huitfeldtstuer/

E.C. Dahls Pub og Kjøkken, Standveien 71

1. etasje består av en restaurant, pub og en stor uteservering i bakgården som egner seg til en uformell mingling eller BBQ. I 2. etasje er det helt nye store og flotte selskapslokaler. Det er også veldig godt utstyrt med prosjektorer, lerreter og lydanlegg som tilfredsstiller de fleste behov ved presentasjoner og foredrag. Lokalene egner seg for fra 12 til 160 gjester totalt, og kan deles inn i fire større og mindre rom ved behov. Om man tar med restauranten i første etasje kan lokalene huse opp til 300 gjester samtidig.

Lokalene er moderne men med en avslappet og uformell setting, og egner seg til møter, konferanser, lunsjer, mottagelser, middager, disputaser etc.

https://www.ecdahls.no/pub-og-kjokken/

Tapperiet paa Dahls, Standveien 71

«Tapperihallen paa Dahls» er et røft industrilokale som ligger i tilknytning til bryggeriet, som vi harenerett til å leieved behov. Dette er et stort lokale som egner seg for de store eventene, og kan huse fra 200 til 2000 

gjester. Lokalet kan dekoreres og leveres med ulike uttrykk ifht scene, lys, dekor etc. for å tilpassesbåde de stilfulle og litt mer røffe arrangementene.

https://www.tapperietpaadahls.no/