OM OSS

To Rom og Kjøkken åpnet dørene i 2005, og har helt fra starten hatt fokus på å fremme lokale råvareprodusenter. Menyen byr til enhver tid på retter basert på Trøndelags beste råvarer. Trøndelag har et mangfold av fisk, skalldyr og sjømat, samt fantastiske produsenter av kjøtt, grønnsaker og bær.

Vi lar oss inspirere av middelhavskjøkkenets tradisjon og tilbereder maten slik at gode råvarer blir enda bedre, samtidig som de beholder sin egenart. Vår meny følger gjerne sesongen gjennom de ulike årstidene, slik at du til enhver tid får ferske råvarer på sitt beste. Vi har gode lokale samarbeidspartnere som gir oss tilgang på landbruksprodukter, sjømat, vilt, sopp og bær av svært god kvalitet. Trøndelagsregionen er den største og viktigste innen matproduksjon i Norge og vi ønsker å bidra til at Trøndelag som matregion blir rettmessig bedre kjent. 

to rom og kjøkken restauranten

Vi har selskapsrom i andre etasje som er egnet for selskap på 12 – ca. 90 personer. 

Hele huset ble pusset opp i 2015, og vi har lagt vekt på hyggelig atmosfære, lune gode farger og materialer, samt god akustikk. Fleksible løsninger for inndeling av separate rom, og egner seg derfor for bursdager, andre feiringer, disputaser, forretningsmiddager, matkurs, vinkurs, cocktailkurs etc. og andre selskap som gjerne vil sitte litt skjermet fra resten av restauranten.

Du finner mer info om våre selskapslokaler under fanen "Selskapslokaler"

1etg2_1.jpg