Meny
Smaksmeny
I vår smaksmeny serverer vi 7 retter med fantastiske råvarer fra Trøndelag (så langt dette er tilgjengelig). Menyen er satt sammen for å gi deg en fin matopplevelse, og vi anbefaler vår drikkemeny, som er tilpasset hver enkelt rett for den beste opplevelsen. Du kan redusere smaksmenyen til 5 eller 3 retter, men hele bordet må velge samme antall retter. Hvilke retter som er med på disse er beskrevet under.
Bord på maks 6 gjester kan også velge retter selv fra á la carte-menyen vår, og da blir prisene det som står i á la carte-menyen.
Vi tilpasser til vegetar etc ved forhåndsvarsel.
3-retter
645,- Rett 1,6,7
Tilpasset drikkemeny
495,-
5-retter
845,- Rett 1,2,3,6,7
Tilpasset drikkemeny
650,-
7-retter
1045,- (seneste bestilling kl 2030)
Tilpasset drikkemeny
950,-
Grillet tartar av storfe
ramsløk, Alpeost fra Eldnesvågen, sprø potet
(egg, sennep, sulfitt, melk)
Skrei
eple, dill, solsikkekjerner, blåskjellsaus med urter
(fisk, bløtdyr, sulfitt, melk)
Kamskjell
sellerikrem. kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
Kalvebrissel
Szechuanpepper-glace, Alpeost fra Elnesvågen, ristet peppermajones
(egg, hvete, bygg, soya, sennep, sulfitt)
Pasta
Cacio e Pepe, blomkarse
(egg, melk, hvete, sulfitt. selleri)
Perlehøne
ragù, sesongens grønnsaker, potetpuré, skogsoppsaus
(melk, sennep, sulfitt, soya
Iskrem med gresskarkjernepraline
krokan, salt karamell, Madeleines
(melk, hvete, egg)
Á la carte meny
SNACKS
Castelvetrano oliven
75,-
Kanadiske østers
fermentert kokos- og chilisaus
(bløtdyr, sulfitt)
55,- pr stk
Kalix løyrom 25 gr
sprø potetlompe, rømme, gressløk
(fisk, hvete, melk)
295,-
Friterte perlehønevinger
japansk majones, butter-chili sauce
(melk, egg, sennep, sulfitt)
135,-
Forretter
Grillet tartar av storfe
ramsløk, Alpeost fra Eldnesvågen, sprø potet
(egg, sennep, sulfitt, melk)
225,-
Kamskjell
sellerikrem, kjørvelolje, kamskjellsaus, tangchips
(bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)
245,-
Skrei
eple, dill, solsikkekjerner, blåskjellsaus med urter
(fisk, bløtdyr, sulfitt, melk)
235,-
Pasta
smørsuas, Kalix løyrom, bergamott, brennesleolje
(egg, fisk, melk, hvete)
245,-
Hovedretter
Dagens fisk med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
425,-
Perlehøne
ragù, sesongens grønnsaker, potetpuré, skogsoppsaus
(melk, sennep, sulfitt, soya)
445,-
Ibérico Abanico
med dagens tilbehør
(hør med din servitør om allergener)
495,-
Ost og søtt
Utvalg av lokale oster
fruktkompott, smørstekt brød
(melk, hvete, egg, sulfitt)
195,-
Iskrem med gresskarkjernepraline
krokan, salt karamell, Madeleines
(melk, hvete, egg)
175,-
Crème brûlée
(melk, egg)
175,-
Jentene på Tunet
tre forskjellige smaker av sjokolade fra Selbu
(hør med din servitør om allergener)
99,-