Gå til selskapsmenyGå til á la carte

Á LA CARTE MENY

I restauranten kan du bestille fra vår á la carte meny eller velge en av "dagens" menyer. Dersom dere er 10 personer eller flere ønsker vi at dere bestiller en felles meny ved å velge fra selskapsmenyen. Er det noen som trenger spesialmeny eller det er allergier, tar vi selvsagt hensyn til dette. Dagens 3-, 4- og 5-retters meny får du presenterert ved bordet, og dagens retter kan også kombineres i din egen meny.

Dersom du har matallergier er det viktig at du opplyser om dette, da det kan være råvarer i rettene som ikke står i beskrivelsen. 

I vårt drikkekart har vi et svært godt utvalg av både vin, øl og alkoholfritt. Vi har over 600 ulike viner, og et godt utvalg på glass, og 100 ulike håndverksøl, og våre vin- og øl-sommelierer hjelper deg gjerne å finne noe som passer godt til maten. Vinkartet vårt er premiert med 2 glass (av 3 mulige) av det kjente magasinet Wine Spectator både i 2018 og 2019. Du kan laste ned kartet til høyre på siden.

Dagens anbefalinger

Trøndelag har et mangfold av spennende råvarer som vi lar oss inspirere av, og vi velger gjerne kortreist. Vår meny følger sesongen gjennom de ulike årstidene, slik at du til enhver tid får ferske råvarer på sitt beste. Rettene i dagens menyer varierer mellom fisk og kjøtt, så si gjerne ifra om du har spesielle behov i forhold til dette. Dagens 4-og 5-retters menyer serveres kun til hele bordet.

Dagens 3-retter 565,-, tilpasset vinmeny 455,-

Dagens 4-retter 650,-, tilpasset vinmeny 555,-

Dagens 5-retter 735,-, tilpasset vinmeny 605,-

Forretter

Dagens forrett

165,-

Rødbetsgravet laks

pepperrotkrem, fennikelsalat, syltet eple, reddik, bygg

Allergener: laktose (melk), fisk, gluten (bygg), sulfitt

175,-

Soppbuljong

røkte andehjerter, skogsopp, sellerirot, syltet tyttebær, puffet bokhvete

Allergener: soya, sulfitt, selleri, laktose (smør)

175,-

Grillet kalvetartar

syltet løk, sprøtt kyllingskinn, kyllingemulsjon, karse

Allergener: sulfitt, laktose (smør), egg

175,-

Kamskjell fra Frøya

fennikelkompott, surdeigsmuler, brunet smør med fermentert lime

Allergener: bløtdyr, hvete, laktose (smør)

195,-

Vegetar / Vegan

(Andre retter kan tilpasses, hør med din servitør)

Vegetar forrett: Soppbuljong

skogsopp, sellerirot, syltet tyttebær, puffet bokhvete

Allergener: soya, sulfitt, selleri, laktose (smør)

175,-

Vegetar hovedrett: Dagens risotto

Allergener: spør din servitør

255,-

Vegan dessert: Mørk sjokolademousse

solbær- og mandelis, solbærmarengs

Allergener: nøtter (mandler)

155,-

Hovedretter fisk

Dagens fisk

dagens pris

Bakt torsk

bok choy, syltet knutekål, XO saus

Allergener: fisk, skalldyr, soya, bløtdyr, laktose (smør)

355,-

Grillet breiflabb

romanesco, grillet løk, syltet sellerirot, sellerirotpuré, fermentert sellerirotsaus

Allergener: selleri, laktose (smør, melk), sulfitt

365,-

Bakt kveite

hjertesalat, variasjon på jordskokk, smørsaus med avrugakaviar

Allergener: fisk, laktose (smør)

375,-

Hovedretter kjøtt

Dagens kjøtt

355,-

Lam mørbrad

bakt gulrot, gulrotpuré, grønnkål, confitert hvitløk, estragonsaus

Allergener: laktose (smør), sulfitt

375,-

Skogsfugl

grillet kålrot, skogsopp, kantarellkrem, rosenkål, viltsaus

Allergener: laktose (smør, melk), sulfitt

395,-

Andebryst og andelår rillette

variasjon på beter, andesaus med kirsebær

Allergener: laktose (smør), sulfitt

375,-

Desserter

Dagens dessert

155,-

Crème Brûlée

Allergener: egg, melk

155,-

Multer

yoghurt bavaroise, granola, marinerte multer, multesorbet

Allergener: nøtter (hasselnøtt, pistasj), egg, laktose (melk)

155,-

Plommer

misupannacotta, posjert plomme, plommegelé, karamellisert hvit sjokolade, hvit sjokolade- og limemousse, Nyrsorbet

Allergener: melk, soya, egg

155,-

Hasselnøttkake

kaffemousse, karamelliserte hasselnøtter, appelsin, kaffesirup, brunet smøris

Allergener: nøtter (hasselnøtt), egg, laktose (melk)

155,-

Ost

variasjon på trønderske oster servert med passende tilbehør

Allergener: egg, melk (ost), sesam

155,-

Noe søtt til kaffen

3 ulike smaker av deilige sjokoladebiter fra "Jentene på Tunet“ i Selbu.
Kan inneholde flere allergener, så spør hvilke biter vi har i dag

79,-

SELSKAPSMENY

Alle selskap i selskapsavdelingen vår må forhåndsbestille én felles meny. Vi tilpasser rettene ved spesialbehov og allergier. Fordi vi jobber med ferske råvarer, tar vi forbehold om tilgang på disse og evn endringer i menyen.

"Dagens menyer" setter kokken sammen samme dag, og det blir derfor en overraskelse for deg og ditt selskap. 

Dagens 3-retter 565,-, tilpasset vinmeny 455,-

Dagens 4-retter 650,-, tilpasset vinmeny 555,-

Dagens 5-retter 735,-, tilpasset vinmeny 605,-

Dersom du heller ønsker å sette sammen en egen 3-retters meny for ditt selskap kan du velge fra de rettene vi tilbyr for sesongen. Velg én av forrettene, én av hovedrettene og én av dessertene fra selskapsmenyen under.

Med litt lokal ost før desserten blir det et tillegg på 85,- slik at det blir en 4-retters meny.

Forretter

Kamskjell fra Frøya

fennikelkompott, surdeigsmuler, brunet smør med fermentert lime

Allergener: bløtdyr, hvete, melk (smør)

195,-

Rødbetsgravet laks

pepperrotkrem, fennikelsalat, syltet eple, reddik, bygg

Allergener: laktose (melk), fisk, gluten (bygg), sulfitt

175,-

Soppsuppe

trøffelsmuler, trøffelskum

Allergener: laktose (melk), gluten (hvete), soya

165,-

Hovedretter

Lam mørbrad

bakt gulrot, gulrotpuré, grønnkål, confitert hvitløk, estragonsaus

Allergener: laktose (smør), sulfitt

375,-

Bakt kveite

hjertesalat, variasjon på jordskokk, smørsaus med avrugakaviar

Allergener: fisk, laktose (smør)

375,-

Andebryst og andelår rillette

variasjon på beter, andesaus med kirsebær

Allergener: laktose (smør), sulfitt

375,-

Desserter

Crème Brûlée

Allergener: egg, melk

155,-

Multer

yoghurt bavarois, granola, marinerte multer, multesorbet

Allergener: nøtter (hasselnøtt,pistasj), egg, laktose (melk)

155,-

Hasselnøttkake

kaffemousse, karamelliserte hasselnøtter, appelsin, kaffesirup, brunet smøris

Allergener: nøtter (hasselnøtt), egg, laktose (melk)

155,-