Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Vinmakerens middag med Château-Figeac

23. november @ 19:00 - 23:00

Madame Idoine Manoncourt, president og medeier av Château-Figeac, og Alexa Boulton, markedssjef av Château-Figeac, skal i november på besøk til tre byer i Norden; Trondheim, Stockholm og København.
I den anledning tar de turen innom oss på To Rom og Kjøkken for å tilby en Vinmakerens middag med unike viner i verdensklasse.

Roar Hildonen, som er ambassadør for Saint-Émilion-regionen, var på besøk hos Château-Figeac i juni. De fikk svært god kontakt og ble enig om et gjenbesøk i Trondheim.

Château-Figeac ligger i hjertet av Saint-Émilion, et av UNESCOs verdensarvsted, og er flaggskipet til en familie som alltid har vært forpliktet til å fremme regionens prestisje og rykte.
Hele eiendommen strekker seg over 54 hektar, og hele eiendommen har First Growth-status, selv om nesten en fjerdedel står ubeplantet for å bevare et bomiljø av høy kvalitet og en generell naturlig balanse. Her er biologisk mangfold både en selvfølge og en langvarig satsing. Med sitt slott, sitt eksepsjonelle terroir og sine bemerkelsesverdige naturområder, blir eiendommen sett på som den grønne oasen i Saint-Émilion. Château-Figeacs terroir er unikt i St-Émilion-sammenheng. Det er et geologisk unntak, med et jordsmonn bestående av kvarts og flintgrus, flere meter dypt, og blåleire i undergrunn, som danner en variasjon av ulike parseller beplantet med de tre druesortene som gir vinen sin kjerneidentitet – Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot – med ganske like andeler av de 3 druesortene i blenden, noe som skiller seg ut fra andre produsenter i regionen.

Dette er en av Bordeauxs beste viner, og vi er ydmyke og utrolig stolte over å få muligheten til å ha de på besøk hos oss på To Rom og Kjøkken.

Det blir servert champagne ved ankomst sammen med snacks, etterfulgt av en 4-retters meny med råvarer i verdensklasse fra Trøndelag sammen med viner fra Château-Figeac.

Vinene vi serverer denne kvelden er:
Petit-Figeac 2018
Château-Figeac 2015
Château-Figeac 2009
Château-Figeac 1966

Pris 2995,-

Dette er et eksklusivt arrangement, og det er kun få billetter tilgjengelig.
SIKRE DEG BILLETT TIL ÅRETS BEGIVENHET!

Når det er fullt, kan du stå på venteliste. Ta da kontakt med booking@2rok.no.

Detaljer

Dato:
23. november
Tid
19:00 - 23:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

To Rom og Kjøkken
Carl Johans gate 5
Trondheim, 7010 Norge
+ Google-kart
View Sted Website

Arrangør

To Rom og Kjøkken
Phone
73568900
E-post
nettbutikk@2rok.no
View Arrangør Website

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vinmakerens middag Château-Figeac
kr 2995,00
0 tilgjengelig
Utsolgt
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle