Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kaviar-og sjømatkveld med André Misund

5. oktober @ 18:00 - 23:00

kr1695,00

Kaviarekspert og sjømatfantast André Misund fra Lerøy Sjømatgruppen kommer på besøk til Kjøkkenet i Veita 5. oktober kl 1800.

Kvelden starter med kaviarsmaking av 3 ulike Rossini-kaviarer: Baerli, Black og Oscietra, André forteller om de forskjellige kvalitetene og de ulike bruksområdene.
André og våre kjøkkensjefer Eskil og Andreas setter sammen en 6-retters meny med unike råvarer fra havet.
Det blir kaviar, skalldyr, dry-aged fisk og spennende stykningsdeler som vanligvis ikke blir brukt.

Våre vinkelnere har satt opp anbefalt drikke som kan kjøpes til måltidet, menyprisen inkluderer et glass champagne til kaviarsmakingen.

Pris 1695,- pp.

Detaljer

Dato:
5. oktober
Tid
18:00 - 23:00
Kostnad:
kr1695,00
Kategori for Arrangement:

Sted

To Rom og Kjøkken
Carl Johans gate 5
Trondheim, 7010 Norge
+ Google-kart
View Sted Website

Arrangør

To Rom og Kjøkken
Phone
73568900
E-post
nettbutikk@2rok.no
View Arrangør Website

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kaviar-og sjømatkveld
kr 1695,00
2 tilgjengelig
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle