Vinkurs

Synes du det er gøy med vin, men vet ikke helt hvor du skal begynne for å lære mer? Da er våre vinkurs i Trondheim noe for deg!

Vi har lagt vinkurs ut som "arrangement", der man kjøper billett til det kurset man ønsker. Dersom ønsket kurs er fullt kan du ta kontakt for å stå på venteliste i tilfelle avbestillinger. Vi kan refundere kjøpte billetter senest 3 dager før arrangementet. Dersom du har gavekort du vil benytte på vinkurs kan du ta kontakt for å reservere plass og evnt bytte gavekortet i billett til ønsket kurs.

Pris for vinkurset er kr 1350,- pr pers inkl smaking, 3-retters meny og vin til maten.
Trykk her for å se ledige datoer og kjøpe billetter

Dette er kurs for deg som ønsker å få umiddelbar praktisk utbytte av et vinkurs. Mange synes det er vanskelig å finne riktig vin til maten de skal servere, og her får du hjelp til å kombinere mat og vin.

Vi smaker på ulike viner med forskjellig stil, og diskuterer hvordan disse kan oppføre seg i forhold til ulike smaker. Vi går igjennom følgende:

  • Utseende, lukt og smak
  • Ulike druetyper og områder
  • Kombinasjonen mat og vin
  • Lagring og servering

Vinkurset varer i to timer. Etter kurset nyter man en 3-retters meny, der man får flere eksempler på kombinasjonen mat og vin i harmoni. 

For større eller mindre grupper kan vi ha en 45 minutters vin- eller ølsmaking før middag hos oss. Dette koster 2950,- for inntil 10 personer, og 295,- pr person over 10.  Vi må prioriterer våre spisegjester som ønsker smaking før middagen, men dersom vi har kapasitet kan vi ha smakinger for andre grupper også, mot et tillegg på 100,- pr pers. For å avtale dette, ta kontakt via kontaktskjema.