Selskapslokaler

Våre selskapslokaler ligger i andre etasje på To Rom og Kjøkken. Der har vi plass til selskap for alt fra 8-90 personer. Det er mulig å bruke alt til ett stort selskap, eller det kan deles inn i to eller tre lokaler, avhengig av størrelsen på selskapet.

Selskapslokaler for enhver anledning

Selskapslokalene våre er svært fleksible og tilpasses ditt ønske. Vårt Chambre Separée har plass til maks 15, Kjøkken rommer ca 30 og Vinrommet kan ta rundt 40 personer. Alle rommene kan slåes sammen til ett selskap på ca 90. For store selskaper har vi i tillegg mulighet for å benytte både Erkebispegården og Huitfeldtgården, som begge er flotte lokaler for fine, større selskap. Erkebispegården kan leies for unike arrangementer, og Huitfeldtgården er et staselig selskapslokale som egner seg for ca 50-80 personer. For mer info om de ulike lokalene eller for å avtale en visning, ta kontakt. 

Et arrangement i våre selskapslokaler lar seg enkelt kombinere med vinsmaking, ølsmaking, matkurs eller lignende, og betinger at man vi serverer felles meny og drikke til arrangementet. Menyer finner du under "meny".

Dersom vi ikke har kapasitet i noen av disse lokalene kan vi også anbefale å sjekke ut E.C.Dahls Pub og Kjøkken, som har kapasitet for opptil 150 personer i sin selskapsavdeling. Du kan se litt mer om dette under egen fane, eller ta kontakt med oss for å bli satt videre for mer info.

Møterom

Det er mulig å bruke rommene i vår selskapsavdeling som møtelokaler på dag- og ettermiddagstid. Vi setter da sammen "dagpakker" med kaffe, mineralvann, frukt, bakverk, lunsj eller annet dere ønsker i løpet av dagen, samt fortsette med middag etter møtet. Minimum antall for å arrangere møte før åpningstid er 20 pers.