Restaurantanmeldelse VG 2017

VG skrev en hyggelig anmeldelse av oss i "godt" i januar 2017.
Du kan lese artikkelen her 

Gordon Ramsey hos To Rom og Kjøkken

 

Vi har vært så heldige at vi hatt besøk av Mesterkokken Gordon Ramsay.

Nedenfor er noen lenker fra media som har dekket besøket:

 

Roar Hildonen finner lokale ingredienser til ny drink til ære for Gordon Ramsay:

https://vimeo.com/medialabas/review/109648536/60cc49102c

 

Gordon Ramsay: "- Fikk lyst til å elske med potetmosen"

http://www.adressa.no/tv/?id=28459&autoplay=1&style=undefined

 

Andre artikler fra Adresseavisen sin dekning av besøket til Gordon Ramsay

http://www.adressa.no/kultur/article10258114.ece

http://www.adressa.no/kultur/article10257849.ece

http://www.adressa.no/kultur/article10256881.ece

 

Følgende artikkler fra Adresseavisen krever at du har pluss-abonnement for å se:

http://www.adressa.no/pluss/kultur/article10207904.ece

http://www.adressa.no/pluss/kultur/article10259836.ece

 

NRK dekket også oppholdet: 

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt/DKTL99102114/21-10-2014#t=4m37s

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt/DKTL98102114/21-10-2014#t=2m21s

http://www.nrk.no/trondelag/ramsay_-_-norske-ravarer-er-fantastiske-1.11999121

http://www.nrk.no/trondelag/ramsay-lunch-ga-full-effekt-1.12000186

http://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen-21/NNFA21102114/21-10-2014#t=14m12s

http://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen-21/NNFA21102214/22-10-2014

 

 

 

For våre kokker var det en stor inspirasjon å få nærkontakt med mesterkokken: 

http://www.rbnett.no/nyheter/article10262310.ece

http://www.godt.no/#!/artikkel/23320202/gordon-ramsay-tror-mange-forveksler-sinne-med-lidenskap

Goût de France

Goût de France(Good France) er et event hvor 1300 kokker fra 5 kontinenter møtes for å hylle fransk gastronomi. Hver restaurant som deltar i begivenheten vil by på en middag hvor fokuset settes på det franske kjøkkenets fremragenhet, dets evne til å innovere, samt de verdier det formidler; deling, glede, respekt for medmenneskers liv og helse og for planeten i sin helhet.

19.mars i år ble en av våre kokker, Carina Merieau, valgt ut til å hedre den franske kokkekunsten, en av 1300 kokker i verden.

Dette er noe av dekningen vi har fått.

 

http://gullimunn.com/2015/03/05/smaken-av-frankrike-og-torsk-med-vanilje/

http://smaksrik.com/?p=3819

http://horecanytt.no/Horecanytt/Nyheter/Siste-nytt/Mars-2015/Norske-kokker-hyller-fransk-gatronomi/%28language%29/nor-NO