PopUp Restaurant 

I oktober arrangerte To Rom og Kjøkken et konsept som er blitt arrangert et par ganger tidligere i Norge, men aldri blitt gjort før i Trondheim.

Med god hjelp fra Rom til Rom  og Jannike og Randi fra Retro, ble en skjærehall i Trondheim Slaktehus omgjort til en gourmetrestaurant, før restauranten ble ryddet ned igjen dagen etter, uten å etterlate seg noen spor. Da var det blitt laget over 20 retter av kokken Adrian Løvold i samarbeid med To Rom og Kjøkken. 

Et enestående konsept

Vi kommer til et egnet lokale, hvor vi setter opp en restaurant. Dekoratører og interiørdesignere pynter opp lokalet, for å gjøre rammene rundt eventet perfekt. Vi setter opp en meny med mange spennende retter tilpasset årstiden og ved å benytte lokale råvarer. Etter to dager med gourmetretter og fantastiske viner, rydder vi ned restauranten, og lokalet er tilbake i sin opprinnelige tilstand.

En gang i året kommer To Rom og Kjøkken til å stille opp med konseptet PopUp Restaurant hvor inntektene går til veldedige formål.

Rett 1

Chips og dip
Saltbakt rødbet og geitost
Caviar og røkt vaktelegg
Sild og potet

Drikke

Champagne Charles de Cazanove Brut

Rett 2

Kongekrabbe ”Asia”
Grillet purreløk, brunet smør, kapers og persille

Drikke

Brooklyn Brewery Sorachi Ace

Rett 3

Panert og fritert sjøkreps i steambun
Bakt torsk og soppemulsjon
Hummer, skalldyremulsjon, tomat, mandel- og parmesanriv
Tartar, brønnkarse, sprøtt brød og pepperrot
Nystekt brød, ostekrem og fennikelfrø

Drikke

Arbois Pupillin Chardonnay 2009, Domaine De La Pinte

Rett 4

Potet, løyrom, Rørosrømme, nøttesmør,
løk og sitron
Tacogrillet kjøtt, koriander, lime, avocado og salsa
Gris, foie gras, skorsonnerot, syltet perleløk

Drikke

Jos. Christoffel Jr. Ürziger Würzgarten
Riesling Spätlese 2013

Rett 5

Vaktel, persille og hvitløk

Drikke

Savigny-Les-Beaune Les Goudelettes 2011,
Domaine Antonin Guyon

Rett 6

Helstekt kjøtt, jordskokkrem, saus og fettemulsjon

Drikke

Barbaresco Riserva Rabaja 2008, Produttori del Barbaresco + En liten overraskelse

Rett 7

Granité på hylleblomst
Sorbet på havtorn og urter
Eple, vanilje, hasselnøtter og salt karamell

Drikke

Heidi Schröck Beereauslese Selektion 2010, Burgenland

Rett 8

Gran og sjokolade

Drikke

Ringnes Polaris Baltisk Porter

Rett 9

Nylaget smørbukk

Drikke

Presskannekaffe fra Jacobsen og Svart

En spesiell stor takk til våre viktigste hjelpere:

  • Trondheim Slaktehus (lokale)
  • ROM TIL ROM (inventar)
  • Jannike og Randi fra Retro (dekor)
  • Eiendomsmegler 1 (mobilt kjøkken)
  • Culina (utstyr)
  • Ringnes E C Dahls (øl)
  • GS Elektro (lys og varme)
  • Egon (våtservietter)
  • Berendsen (rød løper)
  • Royal Garden (bord)
  • Ove Bjørken (musikk)
  • Jan Prestmo (fikser)
  • Svigers (fikser)
  • Tom Pedersen (sjåfør)
  • Terje Aune (lyd)
  • Oscar Stoltenberg Johansen(fotograf)

Tusen takk for at du kom og delte denne kvelden med oss!

Håper du fikk en fin reise i det gode liv, både for gane, øye, øre og sinn!

Vennlig hilsen

Adrian, Carina, Kristin, Anders, Andreas, Petter, Adrian, Eirik, Roar
og resten av Team To Rom og Kjøkken.