To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på. Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

Våre åpningstider er mandag-lørdag 1600-2400. 
Søndager har vi stengt.

To Rom og Kjøkken er med i en gruppering med håndplukkede kvalitetssteder i Trondheim som heter "Trondheimsrestaurantene". Du kan lese mer om dette, samt andre medlemmer og partnere, på trondheimsrestaurantene.no

Kunst i lokalene våre

Både i Brasseriet, i Baren og oppe i Selskapsavdelingen vår har vi bilder fra Galleri SG. Kunstnerne blir byttet ut jevnlig, og det er bare å komme innom og se på utstillingen. Bildene er til salgs, enten direkte fra oss, eller du kan ta kontakt med galleri-sg.no for mer informasjon eller kjøp derfra.

Utmerkelser og kvalitetsbevis

 • Kåret til "Årets Restaurant" av Natt&Dag 2014. nattodag.no
 • Mottok HMS-prisen for NHO Reiseliv 2013. nho.no
 • Norsk Språkråds pris for "godt navnevett" desember 2011. sprakrad.no
 • Sertifisert som Miljørfyrtårnbedrift mai 2011 og juni 2014. miljofyrtarn.no
 • Er en del av "Trøndersk Matmanifest". oi.no
 • Samarbeider med Rocka Mat og deres forskning og utvikling på sunn mat for ungdom. rockamat.no

Miljøfyrtårn

Vi har hatt status som Miljøfyrtårn siden 2011 og vi ble i juni 2014 resertifisert for nye 3 år. Dette er noe vi er veldig stolt av å ha oppnådd, sammen med våre dyktige ansatte, leverandører og samarbeidspartnere, spesielt med tanke på at vi faktisk er en av få kvalitetsrestauranter som har tatt den omfattende jobben og kostnadene det medfører for å få dette til.

Vårt overordnede mål for vår miljøsatsing er at vi skal bidra til å skape en så bærekraftig drift som mulig, og her er noe av det vi fokuserer på: 

 • Vi driver restaurant i den landsdelen som har det største og beste råvareutvalget i Norge. Midt-Norge står for over 20 % av all matproduksjon i Norge, og er dermed aller størst på både utvalg og kvalitet. Vi satser veldig tungt på å velge råvarer fra Midt-Norge, det være seg kjøtt, grønnsaker, fisk, skalldyr, ost, urter, sopp, spekemat, bær, frukt, øl og mineralvann.

 • Vi foretrekker økologiske eller biodynamiske råvarer når det er tilgjengelig og har den kvaliteten vi etterstreber. 

 • Vi har startet oppbyggingen av en egen urte- og grønnsakshage på vår takterrasse som vi glede oss til å utvikle videre i årene framover.

 • Vi satser hardt på å være en de beste restaurantbedrifter å jobbe i, og i 2013 mottok vi NHOs Reiselivs HMS-pris som første restaurant noensinne.

 • Gode råvarer kommer fra et rent hav og en sunn jord. Derfor ønsker vi å yte vårt bidrag til dette gjennom vår miljøsatsning.

 

Lokale råvarer

Når vi leter etter nye råvarer til våre menyer, henvender vi oss til lokale produsenter så mye som mulig. Det gjør at vi har fått god kontakt med noen av Trøndelags beste matprodusenter, både når det gjelder grønnsaker, fisk, annen sjømat, kjøtt, vilt. ost og drikke. Vi liker å vite hvordan råvarene blir behandlet og tar med våre ansatte på besøk til våre samarbeidspartnere for å få bedre innsikt i dette. Noen av de vi samarbeider med er:

 

 

 

  

 

 
 
 
 
  
Ønsker du å bestille et billig rom? Her finner du det du trenger!