Kortreist, velsmakende trøndermat

Menyen hos To Rom og Kjøkken byr til enhver tid på retter basert på Trøndelags beste råvarer. Trøndelag har et mangfold av fisk, skalldyr og sjømat, samt fantastiske prodesenter av kjøtt, grønnsaker og bær. Vi lar oss inspirere av middelhavskjøkkenets tradisjon og tilbereder maten slik at gode råvarer blir enda bedre, samtidig som de beholder sin egenart. Vår meny følger gjerne sesongen gjennom de ulike årstidene, slik at du til enhver tid får ferske råvarer på sitt beste.Vi har dyktige råvareleverandører som gir oss tilgang på lokale landbruksprodukter, sjømat, vilt, sopp og bær av svært god kvalitet, og Trøndelagsregionen er den største og viktigste innen matproduksjon i Norge. Vi ønsker å bidra til at Trøndelag som matregion blir rettmessig bedre kjent. 

Dagens Bar

Hver dag mellom kl 16 og 18 serverer vi "Dagens Bar" til fast pris kr 179,-. På vår Facebookside legger vi ut oppdatering på hva som blir "Dagens Bar" innimellom. I tillegg kan du også selvfølgelig bestille fra vår á la carte meny hvis du vil kombinere med en dessert eller annet. Vi har et stort utvalg vin på glass og spennende øl, så hør med din servitør hva som passer til "Dagens Bar". 

Menyer

I restauranten har vi i tillegg til Dagens 3-,4- og 5-retters meny en á la carte-meny tilpasset sesongen. For større lag og i selskapsavdelingen har vi en egen selskapsmeny man kan velge fra og sette sammen til en felles meny. 

Til barna

TIl de minste kan vi gjerne tilpasse rettene både i innhold og størrelse, eller du kan velge råvarer vi har på menyen og sette sammen en egen meny, med så mange retter du ønsker. Halve porsjoner til halv pris. For de aller minste og kresne har vi pannekaker (78,-) og vaniljeis (49,-). 

Á la carte meny

I restauranten kan du bestille fra vår á la carte meny eller velge en av "dagens" menyer. Dersom dere er 10 personer eller flere ønsker vi at dere bestiller en felles meny ved å velge fra selskapsmenyen. Er det noen som trenger spesialmeny eller det er allergier, tar vi selvsagt hensyn til dette. Dagens 3-, 4- eller 5-retters meny" får du presenterert ved bordet, og dagens retter kan også kombineres i din egen meny. Dersom du har matallergier er det viktig at du opplyser om dette, da det kan være råvarer i rettene som ikke står i beskrivelsen. 

Drikke

Vi har et godt utvalg av både vin og øl, samt alkoholfrie alternativ. I vårt drikkekart finner du et stort utvalg viner på glass, i tillegg til flere hundre vin på flaske. Våre vin- og ølkelnere setter gjerne sammen en vinmeny som passer til den menyen du velger. Du kan laste ned vårt drikkekart til høyre. Dette oppdateres ikke daglig, og årganger og viner som blir utsolgt kan forekomme. Dersom det er en helt spesiell vin du er ute etter, bare ta kontakt, så kan sjekke om denne er tilgjengelig for deg.

Selskapsmeny

Større selskap nede i restauranten og arrangement oppe i selskapsavdelingen eller i eksterne selskapslokaler må forhåndsbestille en felles meny. I selskapsmenyen har vi utvalgte forretter, hovedretter og desserter, og man setter sammen sin egen meny ut fra disse rettene. I tillegg har vi også Dagens 3-, 4- og 5-rettere der kokken setter sammen menyen ut fra tilgangen på råvarer samme dag. Til alle menyer kan vi sette opp en drikkemeny som passer til alle rettene, enten du velger alkoholfritt, vinmeny eller ølmeny.

Skreddersydd selskapsmeny

Hvis du ønsker en skreddersydd meny, kan du velge å komponere en egen meny for ditt selskap, ved enten å velge fra vår á la carte meny, eller ta en prat med oss for å få til den beste menyen ut fra dine ønsker og råvaretilgang. I et lukket selskap må alle velge samme meny. Vi tilpasser selvfølgelig menyen ved allergi og andre behov. Dersom du har matallergier er det viktig at du opplyser oss om dette. Det kan være råvarer i rettene som ikke er med i beskrivelsene. Alle priser er inkludert MVA.