Kurs

I våre selskapslokaler i Trondheim arrangerer vi matkurs, vinkurs, ølkurs, akevittkurs, cocktailkurs og andre kurs for våre gjester. En del kurs er åpen for påmelding og billetkjøp, og datoer ligger ut på hjemmesiden vår. Påmelding skjer fortløpende og ved fulle kurs kan man stå på venteliste. For større og mindre grupper skreddersyr vi gjerne egne kurs og smakinger som et hyggelig arrangement før en middag hos oss.

Matkurs, vinkurs og ølkurs

Informasjon om de ulike kursene kan du få ved å se på hver kategori øvers på siden. For å få tilsendt informasjon om nye kursdatoer og annet, kan du registrere deg for å motta "nyhetsbrev". I tilllegg legger vi ut varsler om ledige plasser både på hjemmesiden vår og på sosiale media, så det er lurt å følge oss der også.

For å melde på deg selv eller andre på kurs, eller du ønsker tilbud om et eget opplegg for en gruppe, kan du bruke skjemaet lenger ned på denne siden.

Alle våre kurs holdes i våre egne lokaler.

Gavekort på våre kurs er populært, både til jul, bursdager, bryllupsgaver og andre muligheter man har for å glede noen. Du kan kjøpe gavekort direkte på hjemmesiden vår. Alle matkurs våren 2019 koster 1350,-, og vi har egne gavekort på dette, som du finner her. Dersom man vil kjøpe vinkurs eller ølsafari i gave, må man velge BILLETT til det arrangementet man ønsker.

Kursforespørsel