E.C.Dahls Bryggeri, Pub og Kjøkken

E.C Dahls er et ÅPENT bryggeri, og du er hjertelig velkommen!

I landemerket kjent som det gamle Aktiebryggeriet fortsetter E.C. Dahls sin lange tradisjon med å brygge Dahls Pils. I tillegg brygges det en rekke nye øltyper. I bryggeriet er det muligheter for omvisninger, ølkurs og ølsmakinger for større og mindre grupper.

E.C.Dahls Pub og Kjøkken er eid av To Rom og Kjøkken, men har eget kjøkken og egne menyer som du må se på www.ecdahls.no
E.C.Dahls Pub og Kjøkken er en del av Bryggeribygningen, og her er det en pub du kan stikke innom for en øl eller to i kombinsasjon med retter fra menyen, eller du kan bestille bord i restauranten for en mat- og ølopplevelse. I vår andre etasje har vi store selskapslokaler som kan brukes for større lag, kurs og konferanser. Kapasiteten oppe er for grupper på 20 til 150 personer. Vi har også en uteservering under tak, samt en stor bakgård man kan samles ved større arrangement og i godt vær. Daglig leder for E.C.Dahls Pub og Kjøkken er Alexander Skjefte, som har med seg flere dyktige mat- og ølentusiaster fra To Rom og Kjøkken.

Mer info om ulike opplevelser, omvisninger, smakinger, menyer og annet, kan du finne på E.C.Dahls egen hjemmeside ecdahls.no.

ØLSMAKING og OMVISNING
Billetter til de ulike arrangementene kjøper man også på hjemmesiden, og her er linken direkte til dette:
ølsmaking og omvisning.

BORDBESTILLING
Online bestilling av bord i restauranten kan gjøres for inntil 8 personer: bordbestilling
Er dere flere enn 8 personer og vil sitte i restauranten, eller du vil sjekke muligheten for større arrangement oppe, ta kontakt på epost til booking@ecdahls.no

VELKOMMEN!

Adressen er Strandveien 71, og telefonnummer dit er 40 69 74 00.