Catering

To Rom og Kjøkken leverer catering til både private selskaper og firmaarrangement i Trondheim. Tapas eller annen buffet er spesielt godt egnet til catering. Vi pakker maten i egnede skåler og bokser, som kan settes rett ut på bordet eller på en buffet. Normalt tregner vi ca en ukes forvarsel på catering, da tapas har råvarer vi normalt ikke serverer i vår restaurant. Vi må også sjekke kapasiteten for catering.

Under transport fra vårt kjøkken til ditt lokale, er dette pakket i isoporcontainere som holder maten varm lenge. Du velger selv om du vil hente det eller om vi skal kjøre det ut til deg. Minimum bestilling av tapas er for 12 personer, og vi har fastpris for utkjøring på kr 450,-.

Fordi du fortjener det

I stedet for å levere buffet til ditt selskap, kan vi tilby ’hjemmekokk’, der kokken kommer hjem til deg eller til ditt lokale og tilbereder måltidet underveis. Bruk av hjemmekokk lar deg være tilstede for dine gjester, slik at dere kan nyte både maten og hverandres selskap.

Leie av kokk koster 4.500,- + kjøring 450,-, og det dekker forberedelse og gjennomføring av middagen. Er det stort selskap som krever flere kokker koster dette 495,- pr time for disse. Ønsker du servitører fra oss, koster dette også kr 495,- pr time, men du må minimum betale for 6 timer (dvs 2970,-) pr stk. Ved bestilling av hjemmekokk og meny kan du velge en av våre selskapsmenyer eller avtale et møte med oss for å planlegge din skreddersydde meny for dagen. Vi kan også gi deg råd om vin som passer til menyen om du ønsker det. 

Grilling med kokk

Dersom dere har tilgang til egen grill eller får leid dette, kan vi levere egen "grillbuffet" der vi stiller med kokk som griller og tilbehøret til grillmaten serveres på egen buffet.

Cateringmeny

To Rom og Kjøkken har til enhver tid en cateringmeny som er basert på de beste råvarer fra lokale produsenter i Trøndelag så langt dette er mulig. For større selskap der det ikke nødvendigvis er "sit down", kan menyene tilpasses slik at de kan spises stående, og kun med gaffel!

Vi leverer også andre catering buffeter på forespørsel – enten du har lyst på tapas, fisk og sjømat eller noe annet godt.

Dersom du heller ønsker for eksempel en tre-retters meny i ditt selskap kan vi levere dette sammen med en "hjemmekokk".

 

Fyll ut skjemaet under, og vi vil ta kontakt med deg.

Cateringskjema