Arrangement

Våre spesialarrangement, som Winemaker's Dinner, Bryggerimesterens middag, Ølsafari og andre, har begrenset antall plasser. Vi selger derfor billetter til disse arrangementene, og når det er utsolgt, vil det være mulig å stå på venteliste i tilfelle endringer. Kjøpte billetter kan ikke benyttes på andre arrangement, men kan etter avtale, og senest to dager før arrangementet, bli refundert til kjøpers konto, slik at man kan kjøpe nye billetter til nytt arrangement om nødvendig. Hoopla tar et gebyr ved kjøp av billetter. Dette kommer som tillegg på beillettprisene, og man mister dette gebyret ved refusjon av billett.
Velg ditt arrangement og kjøp det antall billetter du ønsker. Husk å registrer navn, epost og mobilnummer, slik at vi kan sende deg en påminnelse når det nærmer seg.
Har du problemer med bestillingen, er det bare å ta kontakt på booking@2rok.no.

STARMUS og RÅVARER I VERDENSKLASSE FRA TRØNDELAG

Vi er stolt av det fantastiske utvalget av trønderske råvarer i verdensklasse og inviterer derfor til "RÅVARER I VERDENSKLASSE FRA TØRNDELAG møter VINER FRA ET UTVALG AV DE BESTE VINPRODUSENTENE I TYSKLAND, FRANKRIKE, SPANIA og ITALIA"

Vi serverer en topp 5-retters meny med blant annet skalldyr fra Frøya og Hitra, vårgrønnsaker fra Frosta, tørrmodnet kjøtt fra Trondheim Slaktehus og lokale oster. Til menyen serverer vi viner fra Tyskland, Italia, Spania og Frankrike som vi har samlet i vår rikholdige kjeller i løpet av 11 år. Vinene har fått godgjøre seg i fred og ro, det er nå tid for å ta de fram og servere de sammen med de utsøkte rettene av råvarer fra Trøndelag!

Tirsdag 20. juni kl 1900
Pris 1495,- + billettgebyr
Billetter kjøper du her

En reise gjennom Europas vinland med en smak av Trøndelag

I anledning Starmus-festivalen har vi lagt opp til en serie vinsmakinger. Mandag – fredag kl 1630 – 1730 smaker vi på 4 ulike viner med ulike fokus hver dag, sammen med en bit av en av de berømte ostene fra Trøndelag.
Dette passer for deg som ønsker å lære litt mer om vin i en lett og uformell tone. Vi gir tips om servering, lagring og vin i kombinasjon med mat.
Vi går nærmere inn på: Utseende, lukt og smak, ulike druetyper og områder, mat og vin i kombinasjon

Mandag 19. juni – ITALIA
Et av Europas klassiske vinland - og største.Vi tar en reise igjennom de 4 store B-ene i Italia, Barbera, Barbaresco, Brunello og Barolo.
Fire forskjellige vinstiler med forskjellige bruksområder

Tirsdag 20. juni – FRANKRIKE
Vi tar en reise fra nord i Alsace, ned til Loire via bordeaux før vi ender opp i feriefavoritten Provence. Vi smaker oss igjennom viner som kan fungere igjennom et helt måltid. 

Onsdag 21. juni – TYSKLAND/ØSTERRIKE
Er Tyskland og Østerrike kun hvitvin? Vi smaker klassisk vin fra begge land og vi beveger oss inn på et terretorium som kanskje er ukjent for mange med fantastisk rødvin fra Tyskland og nydelig rosevin fra Østerrike

Torsdag 22. juni – SPANIA
Når vi sier spania tenker de fleste Rioja og Ribiera del duero, Vi tar deg med til andre spennende regioner som Rias Baixas, Priorat, Penedes og Catalonia.

Fredag 23. juni – MUSSERENDE/CHAMPAGNE
Vi setter fokus på bobler! Vi tar en sprudlende reise fra prosecco til cava, vi svinger innom de svært ettertraktede boblene fra Sussex i England før vi ender opp i det klassiske området Champagne i Frankrike.

Pris 345,- + billettgebyr
Billetter kjøper du her

Kulturnatt med vin, mat og musikk

I anledning Kulturnatt har To Rom og Kjøkken og Trondheim Symfoniorkester laget et spennende samarbeid med vin, mat og musikk.

Vi kombinerer en smaking av fire ulike viner fra noen av verdens beste vinområder med en hovedrett laget av råvarer i verdensklasse fra Trøndelag.

Som akkompagnement til dette vil tre av Trondheim Symfoniorkesters dyktige musikere servere oss noen godbiter fra sitt store repertoar av klassikere fra musikkens verden. 

Fredag 15. september kl 1630-1800
Kr 495,- pr pers + billettavgift
Billetter kjøper du her

Vinkurs høsten 2017

Det er plass til 40 personer på hvert kurs. Dersom det ikke er flere billetter igjen til ønsket kurs, kan du si fra, så setter vi deg på venteliste, i tilfelle noen avbestiller.
Pris for vinkurset er kr 1350,- pr pers inkl 2 timer smaking, 3-retters meny og vin til maten.

ITALIA - 25. august 2017 kl 1730
GENERELT - 15. september 2017 kl 1730
FRANKRIKE - 13. oktober 2017 kl 1730 

Kjøp billetter her.

Dersom du allerede har gavekort du ønsker å bytte til billett til vinkurset, eller har spørsmål, send en epost på booking@2rok.no

ØLSAFARI - 6. oktober 2017 kl 1745

Vi gjentar suksessen med ØLSAFARI

Turen starter med buss fra To Rom og Kjøkken kl 17.45 til turens første bryggeribesøk hos To Tårn. Her vil dere få en presentasjon av bryggeriet og få servert smaksprøver av ulike øltyper og servering av forrett. Turen går videre til Austmann for presentasjon, ølsmaking og hovedrett, og avsluttes med presentasjon og ølsmaking på EC Dahls – her serveres det dessert. Arrangementet er ferdig ca kl 2200, men det er mulig å bli sittende i puben videre. Pris er kr 1450,- pr pers.

Mer informasjon om arrangementet finner du her. Dersom du ikke får åpnet pdf'en, send oss en epost på booking@2rok.no 
Kjøp billetter her