Arrangement

Våre spesialarrangement, som Winemaker's Dinner, Bryggerimesterens middag, Ølsafari og andre, har begrenset antall plasser. Vi selger derfor billetter til disse arrangementene, og når det er utsolgt, vil det være mulig å stå på venteliste i tilfelle endringer. Kjøpte billetter kan ikke benyttes på andre arrangement, men kan etter avtale, og senest to dager før arrangementet, bli refundert til kjøpers konto, slik at man kan kjøpe nye billetter til nytt arrangement om nødvendig. Hoopla tar et gebyr ved kjøp av billetter. Dette kommer som tillegg på beillettprisene, og man mister dette gebyret ved refusjon av billett.
Velg ditt arrangement og kjøp det antall billetter du ønsker. Husk å registrer navn, epost og mobilnummer, slik at vi kan sende deg en påminnelse når det nærmer seg.
Har du problemer med bestillingen, er det bare å ta kontakt på booking@2rok.no.

Kulturnatt med vin, mat og musikk

I anledning Kulturnatt har To Rom og Kjøkken og Trondheim Symfoniorkester laget et spennende samarbeid med vin, mat og musikk.
Vi kombinerer en smaking av fire ulike viner fra noen av verdens beste vinområder med en hovedrett laget av råvarer i verdensklasse fra Trøndelag.
Som akkompagnement til dette vil tre av Trondheim Symfoniorkesters dyktige musikere servere oss noen godbiter fra sitt store repertoar av klassikere fra musikkens verden. 

Fredag 15. september kl 1630-1800
Kr 495,- pr pers + billettavgift
Billetter kjøper du her

Vinkurs høsten 2017

Det er plass til 40 personer på hvert kurs. Dersom det ikke er flere billetter igjen til ønsket kurs, kan du si fra, så setter vi deg på venteliste, i tilfelle noen avbestiller.
Pris for vinkurset er kr 1350,- pr pers inkl 2 timer smaking, 3-retters meny og vin til maten.

FRANKRIKE - 13. oktober 2017 kl 1730 

Kjøp billetter her.

Dersom du allerede har gavekort du ønsker å bytte til billett til vinkurset, eller har spørsmål, send en epost på booking@2rok.no

ØLSAFARI - 6. oktober 2017 kl 1745

Vi gjentar suksessen med ØLSAFARI

Turen starter med buss fra To Rom og Kjøkken kl 17.45 til turens første bryggeribesøk hos To Tårn. Her vil dere få en presentasjon av bryggeriet og få servert smaksprøver av ulike øltyper og servering av forrett. Turen går videre til Austmann for presentasjon, ølsmaking og hovedrett, og avsluttes med presentasjon og ølsmaking på EC Dahls – her serveres det dessert. Arrangementet er ferdig ca kl 2200, men det er mulig å bli sittende i puben videre. Pris er kr 1450,- pr pers.

Mer informasjon om arrangementet finner du her. Dersom du ikke får åpnet pdf'en, send oss en epost på booking@2rok.no 
Kjøp billetter her

Vinmakerens middag 1. november 2017 kl 1900

Viner fra Domaine Alain Voge i Rhônedalen kan uten problemer holde 10 - 20 år til. Jordsmonn har mer porøs granitt enn vi finner i Côte Rôtie og Hermitage, og dette er forklaringen på at vinene er så aromatiske og også tilgjengelige som unge.
Da hans viner første gang ble lansert på Vinmonopolet ble de aller fleste av dem revet bort på bare noen få dager, så dette bør du få med deg!
Vi serverer en 4-retters meny til de vinene vi får presentert.
Pris 1245,- + billettgebyr 

mer info 

Kjøp billetter her