Arrangement

Våre spesialarrangement har begrenset antall plasser. Vi selger derfor billetter til disse arrangementene, og når det er utsolgt, vil det være mulig å stå på venteliste i tilfelle endringer. Kjøpte billetter kan ikke benyttes på andre arrangement, men kan etter avtale, og senest to dager før arrangementet, bli refundert til kjøpers konto eller byttes til annet arrangement eller til gavekort. Varsle oss gjerne om allergier eller annet ifbm ditt valgte arrangement.
Har du problemer med bestillingen, er det bare å ta kontakt på epost

Billetter til alle våre arrangement finner du samlet her

 

 

 


Dersom du har gavekort fra før som du vil bytte inn i billetter til et av våre arrangement, ta kontakt med oss på epost.

Vinmakerens middag - Schloss Vaux og Griesel & Compagnie 26. mars kl 1900

Vi har gleden av å presentere to av Tysklands fremste produsenter av Sekt. Tysk Sekt er det mest spennende innen musserende viner akkurat nå og vinene fra Schloss Vaux og Griesel & Compagnie har alle fått mellom 88 og 90 poeng i DN og Aperitif. Vinmaker Niko Brandner fra Griesel og salgssjef Christoph Graf fra Schloss Vaux kommer og presenterer disse edle dråpene for oss. Dette er en unik anledning til å få et innblikk i tyske musserende viner!
Vi serverer en 4-retters meny med førsteklasses trønderske råvarer tilpasset 7 musserende viner fra Schloss Vaux og Griesel. 

Vaux Rheingauer Reserve Brut - Vaux Riesling Brut - Griesel Chardonnay Brut Nature - 
Griesel Pinot Brut Nature - Voux Rose - Griesel Rose - Griesel Blanc de Noir

Pris kr 995,- pr pers

Vinkurs GENERELT - 29. mars kl 1730 (fullt)

Selve vinkurset tar to timer, der vi ser, lukter og smaker på 8 ulike viner. Vår vinkelner tar dere igjennom historien, jordsmonn, druer, klima og annet, og vi ser på hvilke viner som passer til ulike typer mat etc. Etter vinkurset servererer vi en 3-retters meny med tilpassede viner, og da blir det enda tydeligere hva som passer sammen i mat- og vinverden. 
Pris kr 1350,-

Vinkurs FRANKRIKE - 5. april kl 1730

Selve vinkurset tar to timer, der vi ser, lukter og smaker på 8 ulike franske viner. Vår vinkelner tar dere igjennom historien, jordsmonn, druer, klima og annet, og vi ser på hvilke viner som passer til ulike typer mat etc. Etter vinkurset servererer vi en 3-retters meny med tilpassede franske viner, og da blir det enda tydeligere hva som passer sammen i mat- og vinverden. 
Pris kr 1350,-

Vinkurs ITALIA - 26. april kl 1730

Selve vinkurset tar to timer, der vi ser, lukter og smaker på 8 ulike italienske viner. Vår vinkelner tar dere igjennom historien, jordsmonn, druer, klima og annet, og vi ser på hvilke viner som passer til ulike typer mat etc. Etter vinkurset servererer vi en 3-retters meny med tilpassede italienske viner, og da blir det enda tydeligere hva som passer sammen i mat- og vinverden. 
Pris kr 1350,-.

     

ØLSAFARI - 04. oktober kl 1745

Oppmøte ved To Rom og Kjøkken, og bussen går kl 1745. Da blir det tur innom 3 bryggeri for omvisning og smaking av 3 ulike øl på hvert sted. To Rom og Kjøkken stiller med kokker på hvert bryggeri, og det serveres en 3-retters meny i løpet av turen. Vi drar først til Hammerhead, så videre til Austmann, og til slutt til E.C.Dahls Bryggeri, før bussen kjører tilbake til utgangspunktet ca 2115. Det er selvsagt mulig å bli igjen på E.C.Dahls for å ta en ekstra liten øl i puben:)
Pris for arrangementet er kr 1450,-