Andre kurs

I tillegg til våre populære matkurs, vinkurs og ølkurs, kan vi også tilby en rekke andre kurs og smakinger for private grupper. Vi brenner lidenskapelig for god mat og drikke, og vi deler gjerne vår pasjon med deg. Det må være minimum 10 deltagere på våre kurs og smakinger, og det betinger t man spiser middag hos oss etterpå.

Brennevinkurs

Man kan velge emne man vil lære mer om, og tema for brennevinkurset kan være Cognac, Whisky, Akevitt m.m. Da tar man for seg historien til produktet man har valgt, produksjonen, smaking, land, distrikter, m.m. Pris er kr 350,- pr pers og det tar ca 45 minutter. 

Cocktailkurs

På et cocktailkurs går vi gjennom 6 ulike cocktails og lærer om de ulike smakene og sammensetningene. All deltakerne får smake på de 5 første cocktailene, før kurset avsluttes med en cocktail til hver, en cocktail som samtidig blir som en fin aperitiff før måltidet. Pris er kr 350,- pr pers og det tar ca 1 time.

Vinsmaking, champagnesmaking, ølsmaking

En drikkesmaking hos oss er en populær start på et bedre måltid. Smakingen tar ca 45 minutter og man smaker som oftest på 3 typer vin og 5 ulike øl. Dette koster 2950,- for inntil 10 personer, og 295,- pr person over 10.  Vi må prioriterer våre spisegjester som ønsker smaking før middagen, men dersom vi har kapasitet kan vi ha smakinger for andre grupper også, mot et tillegg på 100,- pr pers.
For å avtale dette, ta kontakt via 
kontaktskjema.

Meld deg på et av våre kurs